Cannabis-frontkæmperen kommer til Hvidovre

Cannabis-frontkæmperen
kommer til Hvidovre

Foredrag om den smertestillende cannabisbehandling, - der kan nu købes billetter til det interessante foredrag hos Radioklubben i Hvidovre

Det skønnes at over en million danskere lider af kroniske smerter, og at omkring 100.000-300.000, med fordel kunne bruge cannabis-præparater i stedet for de tunge traditionelle medikamenter...

Det mener speciallægen Tina Horsted, der er kendt over det ganske land som cannabis-frontkæmperen, der siden hun forlod Rigshospitalets smerteklinik i 2016, har behandlet mere end 4.000 patienter på sin egen klinik i hovedstaden.

Hun er utvivlsomt landets største medicinske cannabiskapacitet og er bl.a. forfatter til bogen "Medicinsk Cannabis".

Trods succesfulde cannabisforsøg på Rigshospitalet i 2011-2012, blev det af hospitalsledelsen besluttet at "skrue ned for brugen", og Tina Horsted traf derfor den drastiske beslutning at gå "egne veje", og åbnede i 2016 sin smerteklinik. Det skete samtidig med at en større medieomtale om effekten, betød at det i 2017 lykkedes at få godkendt et 4 årigt forsøg med medicinsk cannabis, som mange patienter i dag nyder godt af.

- Men desværre må mange droppe behandlingen med cannabis, fordi prisen er unaturligt opskruet, siger Tina Horsted, der mener at producenterne burde justere deres priser, da mange desværre søger tilbage til det sorte, ukontrollerede marked.

Foredrag i Hvidovre

Der er lang ventetid på en konsultation i Tina Horsteds klinik; - så det er noget af et scoop, John Grøndtved fra Radioklubben ARF Multimedie Avedøre/Hvidovre, har gjort ved at formå Tina Horsted til at komme til Hvidovre og berette om den epokegørende smertebehandling med cannabis.

Det foregår i teatersalen i Frihedens Idrætscenter mandag den 9. marts, hvor man lægger ud kl. 18.00 med spisning, kaffe/the, kage fra restaurant Halvleg, hvorefter Tina Horsted starter foredraget kl. 19.00, hvor der også bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Når det er lykkedes Radioklubben og John Grøndtved at få denne kapacitet til Hvidovre, skyldes det bl.a. at Grøndtved selv at været igennem en sygdomsperiode og været i tæt positiv kontakt med speciallægen.

Arrangementet mandag den 9. marts er åbent for alle, men da man venter stort ryk-ind, må billetter á kr.130,-(for spisning, kaffe/kage og foredrag) bestilles/købes forud hos John Grøndtved på tlf. 20 78 16 59 (hverdage kl. 16-18).

m-

menu
menu