CanopyLAB’s CEO og Hvidovreborger nomineret ved prestigefyldt prisuddeling

CanopyLAB’s CEO og Hvidovreborger nomineret ved prestigefyldt prisuddeling

Sahra-Josephine Hjorth, som er CEO i CanopyLAB, er nomineret til fem forskellige kategorier ved Women in Tech’s konference og prisuddeling på lørdag den 19. maj.

Sahra-Josephine Hjorth, der netop har givet et længere interview i sidste uges Børsen startede virksomheden CanopyLAB i 2015 sammen med Christian Skræm Juul Jensen og har nu 14 ansatte - hvoraf de otte sidder på virksomhedens kontor i Filmbyen, Hvidovre.

Til nomineringerne udtaler Sahra-Josephine;

- Jeg er utrolig stolt af, at alt mit og CanopyLABs hårde og banebrydende arbejde er blevet set, og at jeg er nomineret til så mange forskellige priser...

Virksomheden CanopyLAB er baseret på Sahra-Josephines Ph.d. ved Aalborg Universitet. CanopyLAB er en såkaldt edTech-virksomhed, som udbyder verdens første sociale læringsplatform, hvor undervisningsmaterialet og læringsmetoden tilpasser sig den studerendes læringsbehov. CanopyLABs software anvendes af flere danske og udenlandske virksomheder til bl.a. Opkvalificering af medarbejdere, traineeforløb, styrkelse af professionelle netværk og mere traditionel vidensbaseret læring.

Hendes arbejde har foruden virksomheden resulteret i udnævnelse som uddannelsesekspert ved SingularityU Nordic, som er et verdensomspændende uddannelsesinstitution og tænketank med fokus på nye teknologier.

Nomineringerne til priserne sker på baggrund af hendes arbejde i og med CanopyLAB samt hendes rolle som uddannelsesekspert, hvor hun er rollemodel for iværksættere og kvinder, som gerne vil arbejde med teknologi.

Sahra-Josephine Hjorth er nomineret til de fem følgende priser:

Årets rollemodel

Årets business leder

Årets iværksætter

Årets “Rising Star”

Årets yngre leder

menu
menu