Christian Bitz gæster Kometen

Christian Bitz gæster Kometen

Med temaet ”Med Maden i Midten” slår Kometen på næste torsdag den 15. november kl. 12-16 igen dørene op til temadag for byens ældre

Hvad er sund og god mad til ældre? Hvidovre Kommune sætter fokus på den gode ældremad og forsøger at prikke til de mange myter om, hvad der er sundt eller usundt at spise.

Dagen starter med en velkomst fra borgmester Helle Adelborg samt uddeling af Hvidovre Sundhedspris. Herefter vil tv-personlighed og ernæringsekspert Christian Bitz underholde forsamlingen med sit bud på en god og sund kost for ældre.

Foreninger, kirker, aftenskoler og andre madfællesskaber for ældre i Hvidovre vil efter foredraget fortælle om deres tilbud. Flere af standene vil byde på smagsprøver.

Et af fællesskaberne er Det Spiselige Hvidovre repræsenteret ved Søren Espersen, som er kultursociolog og naturvejleder. Han opfordrer til at kigge forbi standen, hvis man er nysgerrig på naturens store spisekammer

Det er gratis for bosiddende i Hvidovre Kommune at deltage på temadagen, og pårørende er også velkomne. Der vil blive serveret en let forplejning i form af sandwich, frugt, te og kaffe og et lille stykke kage. Derudover smagsprøver i nogle af standene.

Program for temadagen torsdag den 15. november

Kl. 12.00: Velkomst v/ borgmesteren, fællessang og uddeling af Sundhedsprisen

Kl. 12.30: Oplæg v/ Christian Bitz

Kl. 13.30: Spørgsmål

Kl. 13.45: Kaffe og let anretning - standene åbner

Kl. cirka 15.30: Tak for i dag

Dørene åbnes kl. 11.00 og lukkes kl. 12.00, når arrangementet starter.

Tilmelding

Tilmelding er påkrævet enten via sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller ved at ringe til Sundhedscentret på telefon 36 39 37 37. Pårørende skal også meldes til.

menu
menu