Cirkus Baldoni kommer atter til Hvidovre

Cirkus Baldoni kommer atter til Hvidovre

Cirkus Baldoni besøger Avedøre fredag den 14. august kl. 17.00 og lørdag den 15. august kl. 14.10. Teltet rejses på hjørnet af Tværvej/Fægtesalsvej

- Vi i Cirkus Baldoni følger naturligvis Corona-situationen nøje. Vi har modtaget retningslinjer fra myndighederne som bliver overholdt til punkt og prikke. Vi har opsat håndspritautomater flere steder på Cirkuspladsen, samt i toiletvognen. Alle medarbejdere i billetsalg, kiosk og café arbejder med handsker på. Ved bestilling af pladser bliver en stol ved siden af jer automatisk optaget således, at der holdes god social afstand til alle gæster i teltet. Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling. Vi har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på jer, lyder det fra Cirkus Baldoni.

De har valgt at kalde årets show "POWER". Hvad ligger der i det? I år byder de som altid på en bred vifte af fantastiske artister, som er hentet fra stort set alle egne af Europa. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis man ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her. Ønsker man derimod at se et fantastisk show, med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd så kan man roligt sætte sig tilbage i stolene og lade sig føre ind i en uovertruffen magisk verden. Artisterne er specielt udvalgt til at give publikum en oplevelse i absolut særklasse.

Verdens stærkeste mand

- Hele vejen fra Ukraine har vi hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, nemlig Denis. I vil blandt andet se ham trække en stor 4-hjulstrækker ind i manegen, blot med tænderne, men ikke nok med det, efterfølgende vil den samme 4-hjulstrækker køre direkte hen over ham, imens han ligger på manegegulvet! Se det er POWER!, lyder det fra Cirkus Baldoni.

Fra Belgien kommer smukke Martyn, en sand kunstner på sit felt, nemlig quickchange. Med en ynde og charme samt et uovertruffen musikalsk talent virker hun som en virtuos orkan.

De har også været en tur i Tjekkiet hvorfra man møder superakrobaten Michail, der senest kom hele vejen i ”Tjekkiet har talent”. Man vil med egne øjne se hvorfor.

Der er naturligvis også smukke kvinder, der udover at lave halsbrækkende stunts i luften også mestrer hula hoop kunsten til fulde.

Intet show uden klovner, som altid er der hylende morsomme klovner med, som vil få folk til at grine hjerteligt, også længe efter man har forladt teltet. Selvfølgelig er Leonardo også med, han sørger for sammen med direktør Baldoni, at følge publikum sikkert igennem forestillingen. Dette og meget mere kan man opleve når Baldoni besøger Hvidovre den 14. og 15. august.

Reserver, køb billetter og se meget mere på baldoni.dk.

Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20 86 60 10 hverdage ml. 9-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Cirkus Baldoni byder denne sæson igen på helt fantastiske artister i manegen, som bl.a. verdens stærkeste mand...

Cirkus Baldoni byder denne sæson igen på helt fantastiske artister i manegen, som bl.a. verdens stærkeste mand...

menu
menu