Cirkusskole udsolgt på én dag

Cirkusskole udsolgt på én dag

Cirkusmuseets cirkusskole i sommerferien blev fuldt besat på bare 24 timer

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er populært at dyrke cirkus hos børn og unge i Hvidovre. Det blev endnu engang bevist, da Cirkusmuseets cirkussommerskole blev fuldt booket på blot 24 timer. Skolen er en del af Aktiv Sommer, hvor Hvidovre Kommune tilbyder en lang række gratis aktiviteter for kommunens børn.

Det er imidlertid muligt at komme på venteliste til skolen, hvor der bliver lavet to hold, der træner over to dage. Det ene hold fra den 1-2. juli og det andet fra den 8-9. juli. Alle dage er det fra kl. 10-14. Du skal være fyldt 8 år for at deltage på skolen.

- Det er fantastisk med den opbakning, der er til cirkusskolen. Det er tydeligt, at mange har fået øjnene op for, hvor meget arbejdet med cirkus kan. Det er således en flok børn, der har fået nye kammerater, evner samt stolthed, der forlader vores hold, siger Mikkel Knudsen fra Cirkusmuseet.

Du kan komme på venteliste ved at tilmelde dig via www.hvidovre.nemtilmeld.dk

Kom du ikke med på skolen kan du stadig få cirkusoplevelser på Cirkusmuseet, der hver søndag og alle åbningsdage i juli tilbyder Cirkusleg. Her kan hele familien prøve artisteriet på egen krop, hvad end det er jonglering eller balancegang.

menu
menu