Cocktaileventyrer vinder prestigefyldt pris

Cocktaileventyrer
vinder prestigefyldt pris

Kåret som Årets Mønsterbryder ved prisuddelingen ’IVÆKSTprisen 2017’ - med håndlavede cocktails

Anders Houmann, der sammen med Søren Aamand står bag firmaet Nohrlund Økologiske Cocktails på Avedøre Holme, har netop vundet prisen som Årets Mønsterbryder ved prisuddelingen ’IVÆKSTprisen 2017’. Prisen blev uddelt ved en velbesøgt kåring hos ASE, hvor IVÆKSTprisen kunne fejre 10 års jubilæum

IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Prisen som Årets Mønsterbryder, gives til en kvinde eller mand, der trods hårde odds ifølge statistikkerne, har bevist sit værd inden for iværksætteri. En rollemodel, der med sit eksempel kan være med til at skubbe ligesindede ud over rampen og i gang med iværksætterdrømmen. Det var første gang i IVÆKSTprisens historie, at Årets Mønsterbryder blev uddelt og, Anders Houmann, kunne derfor med stolthed i stemmen takke for den flotte anderkendelse.

- De sidste tre år har været en eventyrlig rejse, og det at gøre sig positivt bemærket på den danske iværksætterscene, er for os en kæmpe ære. Vi har været oppe i mod Danmarks dygtigste iværksættere og det at vinde Årests Mønsterbryder, er en blåstempling af Nohrlund og hele vores cocktailunivers, fortæller Anders Houmann. Prisen blev uddelt af IVÆKST, bestående af partnerkredsen Google, ASE, Codan og PwC

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cocktails på flaske, inspireret af den nordiske tradition, og slog den 15. juni 2017 dørene op til ’ Nordens første Cocktailfabrik’. Nohrlund producerer i dag globalt prisbelønnede økologiske cocktails, og har etableret et univers af cocktailoplevelser i verdensklasse. Teamet tæller seks medarbejdere og 1500 Kvm produktionslokale, der kan levere 1700 cocktails i timen og lige nu er de ved at gøre klar til eksport.

- Med Nohrlund er der skabt et rum, hvor cocktailen kan holde fast i sine essentielle dyder, men i højere grad er i stand til at nå bredt ud til sit kvalitetsbevidste publikum, understreger Anders Houmann.

Danske iværksætterhelte bliver fejret

IVÆKSTPrisen uddeles til virksomheder, der har udmærket sig på vækstskalaen og omhandler den gode iværksætterhistorie. Derfor er ivækstprisens vindere ikke bare iværksættere, der oplever økonomisk succes men i lige så høj grad ildsjæle, der bryder rammerne og inspirerer andre med deres innovative ideer og vovede iværksættereventyr.

Det er publikum selv, der har indstillet virksomhederne til nominering. Herefter udvælger en jury de bedste kandidater, og til sidst er det igen op til publikum at stemme på de kandidater, de finder mest værdige. Det er blandt andet IVÆKSTs 65.000 brugere, der indgiver deres stemmer. Succesfirmaer som GoMore, Billetto, Too Good To Go og Tradono har tidligere kunne kalde sig vindere af IVÆKSTprisen - en pris, der ofte har hjulpet iværksættere med at tage springet fra lovende til etableret virksomhed.

Jury hylder iværksætterpionerer

Den eneste pris, der er ude af publikums hænder, er Årets Jurypris, som kåres af IVÆKSTprisens jury. Årets Jurypris gives til en markant iværksætterprofil, som har gjort noget særligt for Danmarks iværksættermiljø og den nationale vækst i det hele taget. Jury prisen gik i år til André Rogaczewski fra Netcompany, der det senste år har ansat en medarbejdere hver dag. Tidligere vindere af Juryprisen er blandt andet Asger Aamund, Claus Meyer, og Peter Aalbæk.

Hvem er Nohrlund?

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cocktails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste spiritusser, rene, friske råvarer, og kompromisløs kvalitet.

menu
menu