Corona skolen blev en ”gave”!

Corona skolen blev en ”gave”!

Jeg er mor til 2 skolebørn i kommunen og kommer fra en helt anden branche, men har endnu engang fået æren af, at være vikar.

Jeg har i en stor del af dette skoleår, været beriget med, at være vikar for en fantastisk klasse, sammen med den bedste teammakker. En klasse, der har ramt mit hjerte – som jeg desværre skal sige farvel til.

En klasse der har lært mig, at alle gør deres bedste, ud fra de vilkår de har.

Med op til 28 elever i en klasse, skal en lærer kunne sørge for, at løfte en klasse fagligt. Naturligvis differentieret undervisning, da der skal være plads til alle i folkeskolen. Det er til tider virkelig en stor udfordring.

Pludselig blev Danmark ramt af Covid19 epidemi, vi skulle starte skole op, på en mere restriktiv måde med afstand. Vi fik delt klasser op i 2 med en lærer til hver gruppe. Pludselig var vi 1 voksen til halvdelen af klassen.

Det gav en stor arbejdsro med mere tid til faglig fordybelse og gjorde, at vi er gået hjem fra arbejde hver dag og set og hørt alle børn. Pludselig bliver alle børn mere synlige, der er mindre larm og vigtigst, der blev mere plads til differentieret undervisning.

Jeg håber inderligt, at man vil tage ved lære af denne tid og give børn et bedre læringsmiljø.

Endnu engang må jeg konstatere, at lærere er HELTE/HELTINDER og håber de får en fantastisk velfortjent sommerferie.

Sommerhilsner fra

Den taknemmelige vikar

menu
menu