Da Britta Christensen var "Mælkebøttebarn"

Da Britta Christensen
var "Mælkebøttebarn"

Den tidl. borgmester fortæller ved årsmøde i Avedøre Kirke

Avedøre Kirkes menighedspleje arbejder året rundt for at skabe bedre vilkår for trængte mennesker og familier. Menighedsplejen deler bl.a. julehjælp ud, arrangerer sommerture for børnefamilier, sælger mad, kaffe og kage til kirkens fester og koncerter.

Særligt er Avedøre Kirkes menighedspleje på banen til de populære Musik i Gården koncerter i Avedøre Kirkes gård om sommeren.

Onsdag den 19. februar kl. 18.00 afholder menighedsplejen årsmøde, hvor årets beretning og regnskab fremlægges.

Britta Christensen gæst

For at skabe fokus på sårbare børn og unge har menighedsplejen inviteret Hvidovres tidligere borgmester, Britta Christensen til at holde foredrag. Affødt af debatten omkring statsministerens nytårstale omkring sårbare børn og unge, vil Britta Christensen fortælle om sin egen opvækst som såkaldt "mælkebøttebarn", også kaldet mønsterbryder. Britta Christensen vil tale ud fra tanken, at hvis det skal gå " godt" for et socialt belastet barn, skal der være noget, der kan støtte, ofte er det en person. Hos Britta Christensen var det hendes tro. Foredraget vil også komme ind på, hvad det er for mekanismer, der bestemmer at den sociale arv brydes. Britta Christensen har i 80erne siddet i det udvalg, der anbragte børn og unge. Hun er uddannet pædagog og har således flere vinkler på emnet, men ingen facitliste.

Til årsmødet kl. 18.00 har alle med stemmeret til menighedsrådet i Avedøre Kirke adgang. Kl. 19.00 får Britta Christensen ordet, og her er alle velkomne. Der vil være salg af kaffe/te og kage for 20 kr. til fordel for menighedsplejens arbejde.

menu
menu