Dårligste HIF-kamp, men ”livsvigtig” 4-2 sejr

Dårligste HIF-kamp, men ”livsvigtig” 4-2 sejr

Hattrick af Mikkel Nøhr ændrede kampen mod Skive. Hård uge for HIF med pokalkamp i aften og tur til Vejle på søndag

FODBOLD: Mange finder det charmerende ved fodbold at intet er givet på forhånd, og at der ofte sker ting helt på tværs af fornuften.

På udebane i Vendsyssel spillede HIF således en forrygende god kamp, havde 4-5 oplagte målchancer, men tabte 1-0. Modsat i fredagens opgør hjemme mod Skive, hvor HIF spillede den hidtil dårligste kamp i år, kom bagud 0-1 og var slemt på hælene i starten, men så pludselig sikrede sig en “livsvigtig” 4-2 sejr på to mål af Mikkel Nøhr i de allersidste minutter.

Det skal siges, at HIF var hårdt ramt op til den vigtige kamp mod Skive. Keeper Filip Djukic var af sted med Montenegros U21 landshold, hvor han holdt cleen sheet i 3-0 sejren over Færøerne, Magnus Fredslund var i karantæne, Hakan Redzep var ude med en ankelskade og Nicolaj Agger var ude med en fiber i låret. Det gav plads til Alexander Horsebøg, Christopher Østberg, Morten Nielsen, Kim Aabech og Oscar Buch i startopstillingen.

De mange ændringer gav en usikker start, hvor jyderne lagde pres på HIF’s bagkæde, der også offensivt havde man svært ved at hænge sammen. Efter en halv time kom Skive foran 1-0, da Emil Vatani tabte sin duel til Sebastian Denius, der for let kom forbi og kunne sende bolden i nettet i modsatte hjørne.

Hvidovre fik dog forholdsvis hurtigt svaret igen, da Mike Mortensen sendte en dyb bold i feltet til Christopher Østberg, der kom godt frem i hullet foran sin oppasser, og sendte bolden i mål til 1-1. Scoringen bragte også HIF spilmæssigt tilbage i opgøret, selvom det aldrig blev nogen velspillet kamp.

I 2. halvleg begyndte HIF så også at skabe flere chancer. Efter en time spillede Martin Nielsen bolden til en helt fri Oscar Buch i feltet, men han tog en forkert beslutning og prøvede at finde Kim Aabech, i stedet for at afslutte. Kort efter følger Nicklas Schmidt op på en retur efter en hjørnespark og sparker bolden på overlæggeren.

Gang i målscoringen

Nytilkomne Mikkel Nøhr havde inden opgøret haft et hav at oplagte chancer i flere kampe, uden at de udmøntende sig i mål. Til Skive kampen havde Nøhr så skiftet trøje nr. fra 8 til 10, og det så ud til at hjælpe, så måltørken er måske helt passé? Han sørgede for en 2-1 føring, da han trak godt ind i banen og trykkede flot af.

Det så længe ud til at HIF ville holde føringen, men så sent som i det 83. minut fik gæsterne så udlignet til 2-2, - en kold spand vand i hovedet på et træt HIF-mandskab,

Men Mikkel Nøhr ville det heldigvis anderledes, nu da han havde fået hul igennem. Kim Aabech stod for en god aflevering ind til unge Marcus Lindberg, der headede videre til Mikkel Nøhr, der dukkede op imellem to høje Skive- forsvarere og headede HIF foran 3-2.

Så virkede Nøhr slet ikke til at stoppe, og fire minutter inde i overtiden, opsnappede han en løs bold på kantet af feltet og fuldendte sit hattrick til 4-2.

Et noget svækket HIF-hold står nu overfor en hård uge med pokalkamp i Sundby tirsdag aften mod B.1908 og søndag møder man oprykningsfavoritterne i Vejle.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>

ka-ma

NUMMER 10 MED HATTRICK! Mikkel Nøhr Christensen var brandvarm i sit nye nummer med tre mål i sejren over Skive.                      Foto: Ole Mik

NUMMER 10 MED HATTRICK! Mikkel Nøhr Christensen var brandvarm i sit nye nummer med tre mål i sejren over Skive. Foto: Ole Mik

menu
menu