Daniel Agger har solgt Center Pub’en

Daniel Agger har solgt Center Pub’en

To Hvidovreborgere har netop overtaget det populære værtshus på Hvidovrevej, og er klar med mange ideer og arrangementer

Den tidligere landsholdsspiller og Hvidovreborger Daniel Agger, der siden 2007 har været indehaver af Center Pub’en på Hvidovrevej 178, har netop overdraget nøglerne til den populære pub til to andre Hvidovredrenge, nemlig Peter Ryom og Kenneth Winther.

- Vi har købt og overtaget Center Pub'en her pr. 1. december, og har allerede mange spændende planer i støbeskeen, siger Peter Ryom, der har god brancheerfaring.

Musikaften på fredag

- Vi vil gerne gå tilbage til den gamle stil med live musik et par gange om måneden, og har allerede planlagt de første tre arrangementer - to her i december og et lige først i det nye år. Her på fredag den 13. december kl. 21.00 lægges der ud med noget god gedigen rock med “Rocka Chillies”, fortæller Peter Ryom..

I og omkring jul og nytår sker der også noget på pub'en. Juleaften er der åbent fra kl. 22.00, hvor man danser om juletræet og fredag den 27. december kan man høre bandet “Nydes afkølet VOL2”, der spiller DAD og Magtens Korridor-musik og sange.

- Vi beholder de gamle arrangementer med bl.a. Nytårssport den 31. december kl 12,00, hvor “Årets Torsk” kåres ved billardturneringen, og dagen efter den 1. januar vil vi prøve med et nytårstaffel, hvor vi giver en bid brød mellem kl. 14-16 og skåler godt nytår, siger Ryom.

- Af nye tiltag har vi endvidere planer om at lave en billardturnering for 16 deltagere hver onsdag, hvor man kan vinde præmier, og så kan man få mad for en rimelig pris. - Vi vil også fremover servere gratis kirkebajer hver søndag hele året kl. 10.00 til de morgenfriske, slutter Peter Ryom, der glæder sig til at byde velkommen i Center Pub’en.

menu
menu