De nyankomne faldt godt ind på holdet!

De nyankomne faldt godt ind på holdet!

3-1 sejr i Næstved og meget lovende takter. Til Hamstad på søndag

FODBOLD: Hvidovre fik en sejr i den første træningskamp, da man søndageftermiddag på fremmed græs “nedlage” Næstved med 3-1.

Per Frandsens mandskab viste gode takter i sæsonens første test. Med fra start var Alexander Horsebøg, Emil Vatani, Frederik Krabbe, Rasmus Louie, Frederik Emil Andersen, Christopher Østberg, Hakan Redzep, Lirim Qamili, Kim Aabech og Aleksander Lazarevic.

HIF kom buldrende ud fra start og lagde et hårdt pres på hjemmeholdet, der ikke kom over midten de første ti minutter, og der skulle gå yderligere ti minutter før Næstved var i nærheden af HIF-feltet. Så havde begge hold et par gode muligheder, men målene lod vente på sig i sommervarmen.

Fem udskiftninger

I pausen skiftede HIF fem mand. Ind kom Stefan Nygaard, Frederik Jørgensen, Magnus Fredslund, Nicklas Schmidt og tilbagevendte Mikkel Nøhr. Sidstnævnte skulle ikke bruge mere et minut på at vise en smagsprøve på, hvad han kan komme til at betyde for HIF’s offensiv, da han i sin første aktion i den røde trøje, sendte et venstre hug i mål til 1-0.

Et kvarter senere var han så på spil igen, da han med en mønsteraflevering fandt Stefan Nygaard inde i Næstveds felt, og her var Nygaard cool og udbyggede føringen til 2-0. Med et kvarter igen lukkede man dog Næstved tilbage i kampen, da Magnus Fredslund begik straffespark. Det omsatte hjemmeholdets Raffaelson til en 1-2 reducering.

Men Næstveds comeback blev afblæst, da det blev HIF’s tur til at få tildelt et straffespark, og her var Aleksander Lazarevic sikker og lukkede kampen til 3-1.

En god start for HIF, hvor flere spillere viste gode takter. Især bemærkede man de to nytilkomne Mikkel Nøhr og Hakan Redzep, der kan gå en spædende sæson i møde, og nok blive en gevinst for holdet. HIF måtte undvære Nicolaj Agger, der havde meldt afbud pga. sygdom, samt Lasse Brandt, Matti Olsen, Oscar Buch, Magnus Kock og de to ny oprykkede U19-spillere Victor Boje og Mads Altschuler, der stadig er på ferie.

Næste testkamp er søndag, her skal HIF en tur til Sverige hvor modstanderen er Halmstad der spiller i den næstbedste svenske række.ka-ma

menu
menu