DE RYDDEDE SKRALD I KYSTAGERPARKEN

DE RYDDEDE SKRALD
I KYSTAGERPARKEN

BO GRØN IVERSEN om en flot indsats af 120 Hvidovre FDF’ere:

“FDF afholder skraldedag i Kystagerparken”. Hvor fedt er det lige…? Jo tilsyneladende kunne den overskrift godt samle opbakning da FDF Hvidovre sidste onsdag meldte sig under fanerne“Hold Danmark Rent”.

FDF fik tildelt hele Kystagerparken, som er større end man tænker hvis man skal støvsuge den for skidt og affald - vel og mærket med håndkraft.

Godt 120 FDF’ere i alderen dukkede op og samlede affald i tidsrummet 17-21. Det blev til syv sække med affald.

Nogle af børnene var lidt skuffede over de havde fået en rute hvor der ikke var så meget affald, mens andre var helt forargede over hvad der lå af plast, papir, dåser, flasker, cigaretskodder m.m. Der blev også blandt andet fundet et rustent udstødningsrør.

Hvorfor gør vi det?

FDF har siden 2014, udover at give børn og unge en god oplevelse, arbejdet med en ambition: “FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra”. Herunder arbejdes med Relationer - Tro - Leg og Samfundsansvar.

Og det at passe på vores jord er vel at tage samfundsansvar, siger kredsleder Anne-Kirstine Martin. Og det er dejligt at se den store opbakning at alle bare møder op og giver den en skalle. Der var sågar nogle forældre der spurgte om de måtte hjælpe til. Tak.

Så kære medborgere - håber I synes om et lidt renere Kystagerpark. Vi håber det holder en periode.

- Vi tror på at det i hvert til fælde gør en lille forskel på de 120 der var med til at rydde op - og de tænker sig om en ekstra gang før de smider affald i naturen, slutter kredsleder Christian Nielsen som havde stået for planlægningen.

Bedste hilsener

Bo Grøn Iversen

menu
menu