Debut af IseArt

Debut af IseArt

På lørdag den 31. oktober afholder Louise Nordstrøm Hansen fra Hvidovre og kunstneren bag IseArt, sin første store fernisering. Der lægges op til et brag af en debut, når Louise åbner dørene på Amagerlandevej 167, 2770 Kastrup fra kl. 16.00-22.00.

Kvinden bag IseArt Louises passion for at male startede som en hobby, men har på få år udviklet sig til en fuldtidsforretning af unikke malerier med smukke og naturlige motiver - ofte af dyr eller andre harmoniske skabninger tilført et strejf af spiritualitet og sindsro. Louise har siden 2018 haft et tæt samarbejde med Café Claudio i Hvidovre, hvor IseArt er udstillet, hvilket også er fortsat efter caféen skiftede ejer i starten af dette år. Derudover har IseArt været udstillet på Vallekilde-Hørve Kultur- og idrætscenter fra april til november 2018. Man kan læse mere om Louise og se et bredt udvalg af IseArt malerier på IseArt.com.

Louises galoperende udvikling udspringer af hendes modige evne til at rykke grænser for både sine teknikker, motiver og sit farvevalg uden at gå på kompromis med sin kunstneriske identitet. Nu skaber Louise endelig sin debut for IseArt, og pressen er yderst velkommen.

Program for aftenen Kl. 16.00 åbner dørene med gratis entré og de 10 første gæster modtager en goodiebag med eksklusive lækkerier – nogle heraf af limited edition. Der vil i løbet af aftenen være åbent i baren, hvor der vil være mulighed for at købe en IseArt cocktail med et lod inkluderet – den heldige vinder af lodtrækningen kl. 20.00 går hjem med et unikt IseArt maleri. Hele aftenen foregår i samarbejde med Livingdoll i deres smukke lokaler med loungebar og mulighed for at sidde udendørs.

De nødvendige Corona forbehold vil blive taget i betragtning.

menu
menu