”Den lille prins” opføres i Kometen

”Den lille prins” opføres i Kometen

Se - eller gense - Teater Next forestilling over det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende.

På turen møder han bl.a. den herskersyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart.

Medvirkende er Morten Helbo, Christian Bergman, Mads Kronborg; Nis Bank-Mikkelsen (voice-over); Amalie Fjeldmose (voice-over); Chresten Speggers (voice-over).

- Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor, anbefaler Hvidovre Teaterforening. - Nyd denne smukke og poetiske familie - i forestillingen “Den lille prins”. Forestillingen spiller på fredag den 8. november kl. 18.00 i Kometen/Medborgersalen på Hvidovrevej.

Der kan købes billet, enten på tlf. 36 49 66 06 (onsdag og torsdag ml. kl. 10- 15), eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk, ligesom man kan prøve lykken og købe billet i døren en ½ time før forestillingen.

menu
menu