Dencker gav eftervederlag til velgørenhed

Dencker gav eftervederlag til velgørenhed

Efter sidste års kommunalvalg fratrådte DF’s Mikkel Dencker som formand for Hvidovre Kommunes Teknik- og Miljøudvalg og som reglerne foreskriver fik han derefter udbetalt et eftervederlag, svarende til tre måneders løn som udvalgsformand.

- Jeg fik udbetalt eftervederlaget, for sådan er reglerne. Men, jeg synes ikke at det er rimeligt at jeg overhovedet skulle have et eftervederlaget. For et eftervederlag er en slags kompensation for en tabt indkomst, men selvom jeg ikke længere er udvalgsformand har jeg stadig en udmærket løn. Derfor har jeg givet eftervederlaget til Lions Club i Hvidovre, som vil bruge pengene på velgørende formål i Hvidovre. I alt drejer det sig om 18.679 kr. efter skat. Jeg er glad for at pengene kommer til at gøre gavn her i Hvidovre, fortæller Mikkel Dencker.

- Lions Hvidovre er virkelig glade for at modtage et så stort og flot beløb fra Mikkel Dencker - en lokal politiker. Pengene vil selvfølgelig blive brugt i Hvidovre til nogle af de forskellige ting vi støtter, siger Jørgen Nygaard fra den lokale Lions Club.

- Vi støtter bl.a. HBK fodbold (ADHD børn), Underholdning med Keld & Hilda på Plejecentrene, Stafet for livet, Familier med kræftramte børn, Elektronisk blindestok I-CANE, Parkinson café. Avedøre Kirkes juleaften og Headspace Hvidovre. Så der er god brug for beløbet, slutter Jørgen Nygaard.

menu
menu