Der er pustet liv i endnu et rum - hos Vej & Park

Der er pustet liv i endnu et rum - hos Vej & Park

Vej og Park er ikke just et sted, de fleste forbinder med kunst. Der er skraldebiler, neongult arbejdstøj og mange arbejdsmænd. På de fleste af værkstederne er der også den næsten obligatoriske pinupkalender. De blev en markant synlig inspirationskilde for det 8 meter lange kunstværk, Anne Bundgaard har skabt i Vej og Parks kantine.

Selv siger hun, værket er en hyldest til Vej og Parks arbejde, hvor de dagligt bl.a. sørger for, at parker, stier og anlæg er indbydende for borgerne. Kvinden i kunstværket er et billede på det, Vej og Park arbejder for, og som på de bedste dage gør, at enhver kan lægge sig i en park, tage en lur mellem blomster og bier og drømme sig væk eller nyde her og nu.

Anne Bundgaard håber med sit værk at bringe daglig glæde og inspiration i den pause, de ansatte har i kantinen. Positive farver og et motiv, der med mange finurlige detaljer lægger op til at gå på opdagelse. Det er med fuldt overlæg, at kvinden, som allerede er blevet kaldt Moder Jord, er en anelse abstrakt. Det skal være op til enhver med sin egen fantasi at bestemme, hvem hun er.

Anne Bundgaard er kunstner og udlovede for snart et år siden et vægmaleri på Linkedin som en del af sin egen branding. Vinderne blev Vej og Park. Anne Bundgaards mål er at puste liv i steder og rum og give glæde og inspiration til de folk, der kommer i nærheden. Alle har brug for kunst, alle har brug for at blive holdt af og at blive inspireret og se verden gennem andre øjne. Det ønsker Anne Bundgaard at bidrage til. Se mere af hendes arbejde på annebundgaard.dk.

menu
menu