Der sker ikke flere fejl

Der sker ikke flere fejl

Borgerrådgiveren har fået mere at lave - men det skyldes primært at flere borgere nu kender til muligheden for at henvende sig

Kommunalbestyrelsen tog på sit seneste møde borgerrådgiverens årsberetning for perioden 1. oktober 2015 - 30. september 2016 til efterretning.

Borgerrådgiveren, som er ansat af kommunalbestyrelsen, har netop aflagt sin beretning for år nummer to i Hvidovre Kommune.

Årsberetningen viser, at antallet af henvendelser til borgerrådgiveren er steget med 20 procent siden borgerrådgiverens første år, men dette skyldes ikke, at der sket flere fejl i forvaltningen. Borgerrådgiveren vurderer, at forklaringen er, at flere borgere nu kender til muligheden for at henvende sig, hvis man eksempelvis oplever fejl eller ikke føler sig retfærdigt behandlet af kommunen. Årsberetningen indeholder særligt to punkter, som kommunens ansatte skal være opmærksomme på: Sagsbehandlingstiden og kompetenceudvikling, når det gælder “god forvaltningsskik” og “god forvaltningsret”. Borgerrådgiveren har da også i året, der er gået, holdt flere kurser i almindelig forvaltningsret for forskellige afdelinger i kommunen.

oas

menu
menu