Det gode liv - med eller uden kål

Det gode liv - med eller uden kål

Der er masser af kål og sjove oplevelser i bibliotekernes nye Oplev-program!

Det gode liv i Hvidovre

Nu ligger bibliotekernes nye efterårsprogram klar til afhentning på dit nærmeste bibliotek eller via nettet, og heller ikke denne gang skal I snydes for et væld af oplevelser for store og små! Dette efterår tager bibliotekerne afsæt i foredrag, udstillinger og workshops, der berører “det gode liv” i Hvidovre. For hvad indebærer dette for borgerne i vores kommune? Kom og vær med, når bibliotekerne giver deres fortolkning af, hvad det gode liv kunne være...

Festival om kål

Kålen er en fantastisk grøntsag, som bør hyldes lidt mere. Det er i hvert fald, hvad de har tænkt sig at gøre på Avedøre Bibliotek i løbet af efteråret. Netop det tidspunkt, hvor den ædle grøntsag er i sæson. Der er uendelige muligheder for alt det, man kan bruge kål til, og det kommer I til at høre meget mere om med en række kreative foredrag og workshops i Avedøre.

Store navne på besøg

Udover de to temaer kan du opleve både kendte og mindre kendte foredragsholdere, når de gæster bibliotekerne i perioden fra august til december. Fx sundhedsguruen Umahro Cadogan, krimiforfatteren Jesper Stein, entreprenøren Michelle Hviid, de erfarne drabschefer Kurt Kragh og Ove Dahl og den populære forfatter Majse Njor i selskab med sin datter. Derudover kan børnefamilierne opleve den altid populære Bubber i et personligt foredrag om sit eget liv med ordblindhed, og på Avedøre Bibliotek kan man glædes over “The snow must go on” - en morsom og anderledes jule-rock-koncert for børn og barnlige sjæle!

Musik- og kulturuge

Efteråret er som regel en meget kulturel tid med mange aktiviteter, og i vores kommune er der ingen undtagelse. Perioden bærer i høj grad præg af, at Vestegnens Kulturuge atter løber af stablen, hvilket sker i uge 37. I den forbindelse præsenterer bibliotekerne adskillige aktiviteter med lokalhistorisk islæt - bl.a. en helt særlig byvandring op ad Hvidovrevej. Herudover er der den årlige Spil Dansk-uge i oktober, som giver Hvidovres borgere en velfortjent musikalsk saltvandsindsprøjtning! To store festivaler, som I kan læse meget mere om i det nye Oplev-program.

Hent Oplev-programmet

Derudover er der teater, filmforevisninger, familieworkshops, klassiske lytteklubber samt musikforedrag og kunstudstillinger, IT-kurser og caféer med håndarbejde. Et utal af sjove og spændende aktiviteter for både børn og voksne, som I endvidere kan opleve i efteråret 2018. Læs mere om det alt sammen i det flotte arrangementsprogram, som bibliotekerne og deres samarbejdspartnere har udarbejdet, og som nu ligger klar til fri afbenyttelse. Det er bare at kigge forbi nærmeste bibliotek og tage et eksemplar det med hjem.

I kan også bladre det igennem via hjemmesiden Hvidovrebib.dk. Samme sted hvor man løbende kan rekvirere billetter til de forskellige aktiviteter - hvoraf de fleste oven i købet er helt gratis! Vel mødt og på hjertelig gensyn til efteråret..

menu
menu