Det mest ærgerlige nederlag skal revancheres på søndag!

Det mest ærgerlige nederlag skal revancheres på søndag!

- En sejr over Thisted på søndag, og vi kan begynde at se lyset forude, siger HIF’s træner

FODBOLD: Man kan være sikker på at Hvidovrespillerne, når de løber på banen på søndag den 14. oktober kl. 13.45 på Hvidovre Stadion, vil være besjælet af en kampgejst og tro på en sejr, der kan bringe klubben et par pladser højere op i 1. division/Nordic- Bet-ligaen.

Modstanderen er Thisted, og HIF-spillerne husker den kamp i det jyske som det foreløbig mest ærgerlige og ufortjente nederlag i sæsonen. Som bekendt tabte HIF med 1-0 på et af de meget få Thisted-angreb, mens HIF nærmest “vadede” i chancer og bl.a. havde tre forsøg, der ramte træværket.

- Det skal revancheres på søndag, fastslår træner Per Frandsen. - Ganske vist kommer Thisted nok som “et såret dyr” efter 3-0 nederlaget i Fredericia i søndags, og de vil nok prøve at stabilisere deres ellers solide forsvar. Men vi går ikke til dem med overmod, for de har jo fået en ellers rimelig start på sæsonen og bl.a. spillet 3-3 mod Silkeborg. Men viser vi de samme gode takter som mod Fremad Amager, tror jeg vi kan hente tre vigtige point.

Mod Fremad Amager kunne Hvidovre endelig stille med to af de mest betydningsfulde spillere igen, Malthe Killerich Hansen og Christopher Østberg, efter længere tids skadespause. Det betød bl.a. større sikkerhed og styrke på midtbanen og i midterforsvaret. Tilsyneladende slap de to også fra kampen i Sundby uden nye skader, så de er klar til næste søndags vigtige match.

- Vi håber på stor opbakning fra vort publikum, så vi kan begynde et se lyset forude, slutter HIF-træneren.

mads-

menu
menu