Det startede så fint men endte bedrøveligt

Det startede så fint men endte bedrøveligt

HIF havde mange chancer i starten, men blev slået ud af dommerskøn og tabte 5-1

FODBOLD: I fodbold - og især når man møder et tophold - skal man slå til når man har chancen. Det formåede Hvidovres 1. divisionshold ikke, da man fredag aften fik ørerne i maskinen, efter en rigtig flot start i det første kvarter, og så en bedrøvelig skidt 2. halvleg mod Superliga-favorittterne fra Silkeborg IF.

Selv om cifrene - et nederlag på 5-1 - lyder af meget, havde Hvidovre fra kampens start mulighederne for virkelig at drille gæsterne. Her fik HIF-mandskabet virkelig skabt flere store muligheder, bl.a. til Mikkel Nøhr og Tobias Thomsen, men afslutningerne manglede altså det sidste. Efter bare syv minutter fik Hvidovre så også bolden i mål. Under presset fik en Silkeborg-spiller for vippet bolden over egen målmand der kom blæsende ud af målet, men scoringen blev mærkværdigvis underkendt for offside på Tobias Thomsen.

Tyve minutter inde i opgøret lykkedes det så igen for Hvidovre at få bolden ind over stregen. Denne gang var det Daniel Stenderup der fik dirigeret Magnus Fredslunds frispark i mål, men igen blev målet underkendt for offside. I begge tilfælde var det svært at se både live og på tv-billederne om kendelserne nu også var korrekte, men status var 0-0 på måltavlen.

Tvivlsomme dommerskøn

Den stilling holdt dog ikke længe. 30 sekunder efter Stenderups underkendte scoring, begik Magnus Fredslund klodset straffespark på kanten af feltet. Igen var dommernes øje ikke med Hvidovre, da der godt kunne såes tvivl om forseelsen blev begået inden eller uden for feltet. Men kendelsen var en realitet, og det var Magnus Mattssons scoring også.

Alt sammen på trods af et solidt overtag var Hvidovre nu nede med 1-0. Og kort før pausen blev det også 2-0, da Sebastian Avanzini på midten tabte bold til Emil Holten, der kunne slå en klasseaflevering til Sebastian Jørgensen, dervtog et godt løb og sparkede bolden i mål til 2-0.

Noget ufortjent nede med 2-0, så det meget svært ud, og Silkeborgs dygtige teknikere fik mere og mere tid på bolden. Men HIFérne kæmpede dog uformindsket videre, og efter en time gav det også gevinst, da Daniel Stenderup blev nedlagt i feltet. Men på var det udtur for Hvidovre, der igen missede chancen for at drille Silkeborg, da topscorer Tobias Thomsen slet ikke fik kvalitet i afslutning og brændte straffesparket.

Herefter var det reelt slut for Hvidovres chance i kampen. Hele initiativet lå nu hos gæsterne, der også fik utrolig let spil på Hvidovre banehalvdel, og kom til flere store chancer fra baglijnen, hvilket udløste hele to selvmål, - først af Matti Olsen og til sidst af Daniel Stenderup.

Med fire minutter ingen fik Magnus Westergaard så pyntet en smule på resultatet, da han fik headet et hjørnespark i kassen, og Lyngby-lejesvenden blev dermed noteret for sin første HIF-scoring.

Set over hele kampen var nederlaget for stort, men man må også konkludere, at Hvidovre fortsat har meget arbejde foran sig, hvor der skal meget større kvalitet i felterne.

ka-ma

menu
menu