Det var lige den café Hvidovre trængte til...

Det var lige den café Hvidovre trængte til...

Fødselsdagsreception på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00, - og fest hele aftenen med grill og musik

Der er etableret mange forskelligartede aktiviteter i Hvidovre i årenes løb, - både kommunale, institutions- og foreningsmæssige.

Men det er utvivlsomt et privat initiativ der skal rangeres meget højt på listen, nemlig igangsætningen og etableringen af den velbeliggende, moderne restaurant Café Victoria på Hvidovrevej - overfor Bredalsparkens Butikstorv. Det var det sted Hvidovre-borgerne havde brug for, og det har været populært med flot stor søgning lige fra starten.

På lørdag den 6. april er det 20 år siden Café Victoria åbnede og det fejres selvfølgelig med et større arrangement. Først er alle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til fødselsdagsreception fra kl. 14.00 til 16.00, hvor der bydes på tapas, vin, øl, og vand - og alle er velkomne.

Fest bagefter...

Fra kl. 17.00 er der så fødselsdagsfest både indenfor og i et opvarmet festtelt udenfor. Her er grillen tændt, og man er klar med helstegt pattegris, andet grillkød og salatbar, alt sammen til en populærpris på kr. 179,-. Fra kl. 21.00 er det kendte Hvidovre-band “John Doe”, klar med en blanding af rock, sing a long og glad-i låget-musik helt frem til kl. 02.00. Der er bordbestilling på tlf. 36 77 28 50 til aftenfesten.

Med i alle 20 år

Den adm. direktør og indehaver Sadik Uzuner har været med i alle 20 år, - de første par år dog som medejer sammen med “Hvidovredrengen” og byggeentreprenøren Flemming Holberg Fenger, og derefter som eneejer.

- Det har været spændende 20 år, med en god udvikling af caféen og utroligt mange glade gæster, siger Sadik Uzuner.

- Selvfølgelig kan det godt være hårdt, men sammen med et rosværdigt personale, forsøger vi hele tiden at leve op til renomméet med god mad og betjening. Vi har plads til ca. 150 gæster i de to indendørs lokaler, samt et pænt antal pladser udenfor under glasterrasssen, som var en tiltrængt udvidelse. Vore separate lokaler til selskaber er også meget søgt, ligesom vi har et godt samarbejde med arrangører af teater, koncerter og ikke mindst de lokale foreninger.

Hvidovre Avis kan give et lille eksempel på Café Victorias formåenhed: Omkring årets nytårskoncert i Medborgersalen, blev redaktionen forespurgt af en deltager, der kom fra det nordsjællandske, hvor han kunne spise med sine medbragte gæster forud?

Vi foreslog Café Victoria. Gæsten var en dreven restaurationsmand, den mangeårige chef for restaurant “Grøften” i Tivoli, Poul Eriksen. Bagefter fik vi følgende skudsmål fra Eriksen: “Fantastisk at i har en så god restaurant og café i Hvidovre, med virkelig lækker menu, endda til en rimelig pris. Tak for det råd!”...

Så tak for 20 år - og tillykke til Café Victoria!

mads-

menu
menu