Developer har planer for Cirkusgrunden

Developer har planer for Cirkusgrunden

Cirkusgrunden er et af i alt 16 områder, Hvidovre Kommune gerne vil byudvikle

Der er bud efter at få lvo til at bygge på Hvidovres ledige pletter. Hvad der bliver bygget de områder, der er udpeget til byudvikling, er imidlertid ikke besluttet.

I sidste uge præsenterede endnu en developer sine planer for, hvad der kan bygges på Cirkusgrunden. for Økonomiudvalget.

Det bekræfter Hvidovre Kommunes direktør for området, Gert Stephan Nelth, overfor Hvidovre Avis.

- Det er korrekt, at vi havde besøg af en developer, som præsenterede nogle tanker om udvikling af Cirkusgrunden, lyder det fra direktøren.

Flere områder

Han tilføjer, at planer om byudvikling af Cirkusgrunden er et af en række områder, der potentielt kan blive omdannet til boligområder i Hvidovre.

- I forbindelse med vedtagelsen af boligpolitikken, blev der identificeret seksten potentielle byudviklingsområder i kommunen, som der skal udvikles på. Lige siden offentliggørelsen har vi fået henvendelser fra developere, som gerne vil præsentere nogle tanker om et byudviklingsprojekt på et af de seksten udpegede byudviklingsområder. De developere, der har konkretiseret et projekt, har fået foretræde for Økonomiudvalget, oplyser Gert Stephan Nelth.

Ikke lovet noget

Gert Nelth påpeger imidlertid, at der fra kommunens side endnu ikke lovet noget til nogen developere.

- Der er i ingen af gangene, hvor der har været en præsentation, været afgivet et løfte fra kommunens side, om, at der arbejdes videre med det præsenterede projekt. Derimod er developeren blevet oplyst om, at Kommunalbestyrelsen i foråret 2020 skal arbejde med en prioritering af de seksten områder, og viser det sig, at et af de præsenterede projekter kunne være interessant at arbejde videre med; vil dette blive præsenteret for hele Kommunalbestyrelsen, fortæller han til Hvidovre Avis.

menu
menu