DM Bronze til Hvidovresvømmer

DM Bronze til Hvidovresvømmer

Oliver Jacobsen kom videre til fire finaler og satte en række rekorder

SVØMNING: Hvidovre svømmeren Oliver Jacobsen havde et fantastisk løb ved DM i Esbjerg, da han forbedrede sin personlige rekord på 50 fri med 0.5 sekunder og derefter vandt bronze på 50 fri.

- Jeg er virkelig glad for at lave en toppræstation ved mit livs vigtigste løb, siger Oliver Jacobsen.

Man kan godt forstå at Oliver var glad for sine resultatet. Ud af ni løb svømmede han personlig rekord i samtlige og kom videre til fire finaler og satte desuden fire nye klubrekorder. Sidst men ikke mindst gik han for første gang under 50 sekunder på 100 fri med tiden 49.74 i finalen.

Oliver vandt sin bronzemedalje efter de to landsholdsvømmere Mathias Rysgaard og Tobias Bjerg, som begge er udtaget til de kommenede europæiske mesterskaber. Hvis man kigger lidt tilbage så var Olivers tid hurtig nok til at kvalificere sig til holdkappen ved EM København 2017. Det er sjovt og motiverende at Oliver er nået et så højt niveau at man så småt kan kigge efter de internationale stævner, siger trænere Mads Glæsner.

Studier i USA

Kristine Mikkelsen fik også en finale på 200 meter medley med hjem. Et flot resultat ved dette mesterskaber, da hun også har rejst til USA for to uger for at vælge college og forberede sig på studier de næste år.

Kortbanesæsonen er snart færdig for HVSK svømmere. Det sidste mesterskab for året er Danske Holdmesterskab hvor Hvidovre sidste år vandt turneringen i åben klasse. Dette år skal Hvidovre derfor prøve kræfter med andre klubhold i divisionen.

De dygtige svømmere fra HVSK til danske junior mesterskaber.

De dygtige svømmere fra HVSK til danske junior mesterskaber.

menu
menu