Donerer ny legeplads til Hvidborg

Donerer ny legeplads til Hvidborg

Salling Fonden donerer 250.000 kr. til ny, stor legeplads på lokalt center for børn og familier

Et gigantisk klatrestativ, motoriske elementer og ikke mindst trampoliner.

Det er hvad en ny, stor legeplads hos Hvidborg kommer til at have - når den er opført i midten af august. På Hvidborg ser man meget frem til den nye legeplads, som er blevet en realitet, fordi Salling Fonden har doneret 250.000 kr. til institutionen.

Pengene til den nye legeplads er faldet på et tørt og vigtigt sted, lyder det fra Hvidborgs forstander Mikala Frølich.

- Vi har været igennem en kæmpe renovering de sidste tre år, men det er de indre rammer, vi har fokuseret på, så der har ikke været penge til en legeplads. Men vi har rigtig mange små børn, der længe har haft et kæmpe ønske om en bedre legeplads, fortæller Mikala Frølich.

Hvidborg ansøgte således, da muligheden dukkede op hos Salling Fonden via det lokale Føtex’ varehuschef Mads Duedahl blev ønsket en realitet.

- Der var mange gode projekter, men i min verden skulle det være et projekt, som var lokalt. Så jeg spurgte mit personale, om de kendte noget til Hvidborg og det gjorde de. Og så er Hvidborg også et sted, der er åbent for alle borgere, så dem der er her på centret også kan lege med andre børn, der bor i området, fortæller Mads Duedahl.

Den store legeplads forventes at stå klar til brug i midten af august, når det nye skoleår starter.

key

menu
menu