"Doppler" med knastør humor

"Doppler" med knastør humor

Der er lagt op til grin og eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise

Hvidovre Teaterforening byder indenfor torsdag den 20. februar kl. 19.30 i Kometen til en helt ny dramatisering af den norske kultklassiker Doppler af Erlend Loe

Andreas Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro: Ingen enerverende sange fra børne-tv og ingen spekulationer om fliser til badeværelset – faktisk absolut ingenting. Bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene. Doppler lægger en seddel til konen og børnene om at de ikke skal vente med aftensmaden, og så drager han til skovs. Han skifter sin familie ud med en elgkalv, hvis mor han med sin kniv har dræbt.

Der er lagt op til grin og eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise. På vanlig vis får Erlend Loe spundet samfundskritik og sin efterhånden karakteristiske krise ind i knastør humor og tilbagelænet frækhed. Universalfortælling om en ung mand.

Man kan købe billet enten på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag ml. kl. 10- 15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk; du kan også prøve at tage chancen, og komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet.

menu
menu