Drømmenes troubadour optræder i Kometen

Drømmenes troubadour optræder i Kometen

Hvidovre Musikråd byder på en magisk aften med Thomas Kjellerup

Thomas Kjellerup, også kendt som Drømmenes troubadour, kommer lørdag den 24. november til Kometen kl. 19.30 for at optræde.

Hvidovre Musikråd inviterer til en magisk aften i selskab med Thomas Kjellerup. Siden det store gennembrud med “Anni’s sang” i 1991, har Thomas Kjellerup været en af Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften - kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange.

Thomas Kjellerup er født i Odder den 7. februar 1958. Han har boet i Esbjerg det meste af sit voksne liv, og det er her, han har skrevet alle sine sange, hvilket er grunden til, at han stadig kaldes "Den Vestjyske Troubadour". Han har været troubadour på fuld tid og for fulde huse i ikke mindre end 30 år nu. Han har på tre årtier og via ni udgivelser, hvor det første udkom i 1985, skrevet sig ind i rækken af fortællere, der beskriver menneskelivet på godt og ondt.

Thomas Kjellerups særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier. Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra starten af: “En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum - med tiden...” Han stoler, med andre ord, både på sine egne sange - og på publikums evne til at genkende en god sang når den er der. Og noget tyder på, at det virker med de mange hundrede udsolgte koncerter overalt i landet. Og når koncerten finder sted en måned før juleaften, så lufter den gode Kjellerup nok også nogle af hans mest populære julesange.

Kom med til en uforglemmelig aften i selskab med Thomas Kjellerup afholdt af Hvidovre Musikråd i Kometen den 24. november kl. 19.30. Dørene åbnes én time før koncertstart. Billetter kan købes via Hvidovre Musikråds Facebook-side @HvidovreMusikrad og Hvidovre Hovedbibliotek.

menu
menu