DUI-LEG og Virke i Hvidovre modtager 10.000 kr. i donation

DUI-LEG og Virke i Hvidovre modtager 10.000 kr. i donation

Landsforeningen DUI-LEG og Virke arbejder med at skabe sammenhold, fællesskab og venskab blandt børn og unge. Coronakrisen har gjort foreningens arbejde endnu vigtigere, og bl.a. derfor har Poul Erik Bech Fonden netop valgt at donere 10.000 kr. til foreningen.

Marianne Halkjær, formand DUI-LEG og Virke, er en af de foreninger, der gør en indsats for børn, unge og deres familier. Hun fortæller: - Vi er selvfølgelig rigtig glade for den donation på 10.000 kr., som vi har modtaget af Poul Erik Bech Fonden. Donationerne er nemlig det, der giver os mulighed for at blive ved med at gøre en forskel for at hjælpe børn, unge og deres familier.

- Vi er en landsdækkende organisation og vores formål er at arbejde for at give børn og unge et godt liv gennem et stærkt demokratisk fællesskab med aktiviteter som den bærende kraft. Vi skaber fritid med mening og indhold for hele familien, og med aktiviteter og uddannelse på tværs af alle generationer på alle niveauer. Hos os er det ikke afgørende, hvad vi laver sammen, men kvaliteten af det, vi laver sammen. Vi tager børn og unges rettigheder seriøst og tør være talerør for børn og unges rettigheder, når voksne glemmer dem.

Poul Erik Bech Fonden donerer 10.000 kr.

Indehaver og afdelingsleder, EDC Bolig Poul Erik Bech, Hvidovre, Kasper Larsen, stod for overrækkelsen af donationen fra Poul Erik Bech Fonden. Han udtrykker stor respekt for de frivillige i DUI-LEG og Virke:

- DUI-LEG og Virke gør en vigtig forskel for børn, unge og deres familier, og det er jeg stolt over, at Poul Erik Bech Fonden er med til at støtte op omkring. Man kan mærke på de frivillige hos DUI-LEG og Virke, at de brænder for sagen, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de er med til at sprede smil hos dem, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.

- Poul Erik Bech Fonden støtter dem, der gør en forskel for børn, og her er DUI-LEG og Virke et rigtig godt eksempel, da de laver aktiviteter i børnehøjde, der altid inddrager og udvikler børnene. De har altid gang i mange forskellige aktiviteter og tager på weekendture, laver hobbyaktiviteter, klatrer på klatrevæg, spiller frisbeegolf, sejler i kano eller synger og spiller teater. Frem for sørger de for at hygge sig sammen og har det sjovt, så det er jo dejligt at være med til at støtte op om.

Om Fonden

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for børn. Foreninger, der har brug for en håndsrækning, kan læse mere og ansøge om midler på www.poulerikbechfonden.dk.

Senest har følgende foreninger modtaget støtte af Poul Erik Bech Fonden: Kolonibanden, Børnenes Kontor i Aalborg, Mellemfolkeligt Samvirke, Egedal Flygtningenetværk, Familieforeningen Skt. Klemens, Mentor Gestus og Pangæa Børneklub.

menu
menu