Dyrecentret får egen dyrlæge

Dyrecentret får egen dyrlæge

Bonnie Dyrecenter, Sadelmagerporten 2, har netop ansat en dyrlæge.

- Vi har længe haft et stort ønske, at få ansat en dyrlæge i butikken, siger Jimmi Helander, indehaver af Bonnie Dyrecenter Hvidovre.

- Med en stor udskiftning i dyrene, mange forskellige leverandører, private der indleverer dyr, og egen import er det en rigtig god ide, at vi nu har fået ansat dyrlægen Vladas Šanturovas.

- Han kommer til at stå for vores karantæne, og dyrenes generelle sundhed.

- Jeg har arrangeret at han en gang om ugen er i en virksomhed som beskæftiger sig meget med fiskesygdomme. Der har han virkelig mulighed for at suge noget viden til sig, som også kommer vores fisk og kunder til gode.

Selvom jeg selv har haft fisk siden jeg var fem år gammel, er det en helt ny verden der åbner sig når man kigger på det igennem et mikroskop, siger Jimmi Helander.

- Vores mikroskop har allerede vist sit værd, da vi havde en kunde henvendelse med en nymfeparakit, som de syntes virkede stille og inaktiv. Under normale omstændigheder ville vi have foreslået en makker til den, vitaminkur mm. og hvis dette ikke hjalp, have henvist til en dyrlæge. Nu havde vi mulighed for at tilbyde kunden at komme ned til os med fuglen. Vi analyserede en afføringsprøve, og det viste sig at fuglen havde orm. Den har nu fået to gange medicin og er i bedring.

- Jeg forventer også at hele personalet vil få et fagligt løft, da de arbejder tæt op af Vladas Šanturovas på daglig basis, slutter Helander.

Jimmi Helander og personalet i Bonnie Dyrecenter i Sadelmagerporten glæder sig til samarbejdet med dyrlægen Vladas.

Jimmi Helander og personalet i Bonnie Dyrecenter i Sadelmagerporten glæder sig til samarbejdet med dyrlægen Vladas.

menu
menu