- Efterspørgslen har aldrig været større...

- Efterspørgslen har aldrig været større...

Samtidig med Louise Nordstrøm Hansen - kendt lokal kunstner bosat i Blytækkerporten i Avedøre - udstiller sine malerier i Gentoftes nye kulturcenter BYENS HUS Hellerupvej 22-26, er Louise og hendes unikke malerier inviteret tilbage til Hvidovre Hospital.

Tilbage i marts måned udstillede Louise Nordstrøm Hansen med succes sine unikke malerier i Hvidovre Hospitals Kunstforening HHK langs vandrehallen og i personale kantinen, flere af værkerne blev solgt.

Her så overlæge Rikke Hein-Rasmussen, Palliativ afdeling 126, de udstillede malerier og fandt dem utrolig smukke og mente at farverne ville gøre en kæmpe forskel heroppe på afdelingen og kontaktede straks Louise Nordstrøm Hansen og fra den 1. august 2021 frem til den 31. december 2021 kan malerierne opleves på Palliativ afdeling 126.

Louises kunst er ofte forbundet med spirituelle healende motiver som drømmefangere, dyr og portrætter. Louise succes skyldes hendes kreative bearbejdelse og konstante udvikling. Louise går ikke på kompromis med sin kreative identitet og formår at bevare jordforbindelsen selvom mulighederne pludseligt er mange. Hun formår at udnytte de sociale medier til fulde via sit website iseart.com, facebook og instagram. Louise har haft flere kunstudstillinger blandt andet i kulturhuset Vallekilde-Hørve, Cafè Claudio på Hvidovrevej og senest udstillet i Galleri-Jethoni i Slagelse. Læs mere på facebook-siden IseArt og se nogle af Louise Nordstrøm Hansens værker på iseart.com

Louise Nordstrøm Hansen siger om tabet af sin mor i 2017 blev startskuddet for et helt nyt mindset, der var ikke andet at gøre end at gå all in. Drømmen om at male og skabe blev en nødvendighed, jeg vil ikke sidde som gammel og fortryde jeg ikke forfulgte mine drømme, livet er så flygtigt. Mit budskab er at leve livet og omfavn døden, få gjort det du vil i dit liv, elsk og udtryk din kærlighed mens tid er.

Et af kunstværkerne; Guardian Angel

Et af kunstværkerne; Guardian Angel

menu
menu