EGOISMEN OM ”VORES VEJ”

EGOISMEN OM ”VORES VEJ”

Det er da allesammens veje, - en kommentar fra OLSEN:

I guder hvor bliver man dog træt af at høre fra alle dem der mener at netop DERES vej skal have 30 og 40 km fartbegrænsning, og diverse forhindringer i alle afskygninger. Lad os slå fast. DET ER VORES ALLESAMMENS VEJE! Hverken din eller min, men vores alle sammens. Vi betaler alle sammen for vedligehold af dem, og retten til at køre på dem! Ellers så skulle man flytte hen, hvor man har helt sin egen vej, og selv bestemmer og betaler. Og hvorfor er det så lige at “MIN” vej ikke skal “belastes”?? Men det er så okay, at fjerne trafikken fra MIN vej, for så at nabovejen får den dobbelte trafik? Hvor er det en egoistisk holdning! Væk fra mig, og over til dig.

Anders Wolf Andresen, som har været flittig fortaler for dette, kan jeg kun sige, velkommen til virkeligheden. Når man nu har valgt at bosætte sig i byområde, så er det mennesker, liv og trafik. På Lolland er der lang mere plads, så måske det var løsningen. De har til gengæld heller intet erhvervsliv, til at putte i penge i kommunekassen. Det er vi så heldige at have her, så mon ikke det var en god ide, at få tingene til at fungerer, også for trafikken, i stedet for at gå rundt og tro at fordi man har købt et parcelhus, så ejer man hele Hvidovre, og især SIN vej.

Jeg kan sagtens forstå man er utryg på børnenes vegne, men de skal have fortalt af deres forældre, hvordan trafikken fungerer, og bilerne altså er større end dem! Forældre ansvar! Og så tag jeres biler og stil dem ind på egen grund, så netop vejen bliver overskuelig for børnene og øvrige cykelister. Og ikke mindste... At udrykningskøretøjer også kan komme frem.

På den vej hvor vi bor, har rigtig mange deres biler stående udenfor på vejen, hvilke gør vejen farlig for børnene som render ind hos hinanden. Forstår simpelthen ikke, at selv småbørns familierne ikke ser faren ved dette, men i stedet råber “skal der lig på bordet”, samtidig med at de selv gør vejen væsentlig mere farlig for deres egne børn.

Så gensidig respekt er vejen frem, for den bølle, der ræser af sted, vil alligevel blæse på hastighedsbegrænsningen.

Rigtig god kommende sommer, og smil herfra

Olsen

menu
menu