En aften om Stockholm

En aften om Stockholm

- med köttbullar, potatismos og tyttebærsyltetøj i Strandmarkskirken

Har du lyst til en aften i Sveriges tegn?, spørger man i Strandmarkskirken. Vi mødes og spiser dejlig svensk mad og Rose Marie fortæller om Stockholm som optakt til vores sognerejse på næste onsdag den 13. februar kl. 18.30 - 20.30.

Sognerejse til Stockholm

Vi er allerede en lille flok på ni personer her fra sognet der glæder os til at tage til Stockholm og Uppsala. Vi vil gerne være flere!

Vi er af sted fra den 9. juli til den 14. juli i år. Og du er velkommen til at komme med, hvis du er frisk til bens. Så overvejer du at tage med eller har du blot lyst til en aften hvor Rose Marie fortæller om vores gode naboland og dets trevliga människor? Så kom og vær med og nyd et godt måltid!

En vigtig del er de svenska köttbullar, som den 13. februar vil blive lavet af Rose Maries mand, Jan Grönholm.

Meld dig gerne til hos Anne Dorthe på strandmarkskirken@mail.dk, så vi ved, hvor mange vi skal forberede mad til - og har du lyst til at hjælpe med at lave maden også, skal du blot skrive det på, når du melder dig til. Denne aften er for alle.

Senere på foråret kommer en aften kun for tilmeldte til turen. Vi satser på, at det med halvpension og på dobbeltværelse kommer til at koste ca. 6.500 danske kroner for deltagelse på turen. Inkluderet i beløbet er alle entreer og oplevelser.

Du skal være nogenlunde til bens, men der er ingen vandreture indlagt, blot gåture og vi tager toget derop og tilbage. Vi kommer til at bo centralt og laver en udflugt til Uppsala og forhåbentlig også en til skærgården.

Deltagerantallet er 20-24.

- Vi glæder os til at høre fra dig - og er interesserede i foreløbige tilmeldinger...

Rejseguides på turen er præst Rose Marie Tillisch og Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke.

menu
menu