En amputeret HIF-trup, men de nye gør det godt

En amputeret HIF-trup,
men de nye gør det godt

Melding fra skadestuen, – før de sidste tre kampe, alle på hjemmebane:

FODBOLD: Det var en noget amputeret trup HIF-chefen Per Frandsen tog med til Fredericia i weekenden, og noget tyder på at det må han fortsat arbejde med i de sidste tre kampe i 2020. Til gengæld må man sige, at de nye spillere på holdet, specielt Sebastian Avazini og Ahmed Iljazovski har gjort det virkelig, ja næsten sensationelt godt.

Ude er i øjeblikket Nicklas Schmidt, Rasmus Louie Larsen, Lasse Brandt Hansen, Daniel Stenderup, Mikkel Nøhr, Nicolaj Agger og Magnus Westergaard.

Hvidovre Avis har, inden de tre vigtige kampe i efteråret, taget en snak med sportschef Peter Lassen, der gør status på ”skadestuen”, hvorfra der kommer både gode og dårlige nyheder:

– Agger har haft en knæskade, og her lige, hvor han var ved at være klar, kom der desværre en følgeskade i læggen, og derfor forventes han først klar til opstart i januar.

– Mikkel Nøhr, har haft en forstrækning i læggen, men er 100% klar til næste kamp mod Skive, og vi regner med, at han som minimum er med i truppen.

– Vores midtbanespiller Nicklas Schmidt, er blevet opereret i knæet for en meniskskade, men træner lige så stille og rolig med nu, så han forventes klar til opstart i januar.

– Lasse Brandt Hansen, der også har været ude et stykke tid, skal scannes for en mulig diskusprolaps, så der er ikke nogen tidshorisont på Lasse endnu, desværre.

– Magnus Fredslund, faldt ned over Westergaards ankel til træningen i lørdags, men vi håber på at få ham klar til kampen mod Skive på lørdag.

– Rasmus Louie Larsen, har haft en betændt lyske, og han er på vej tilbage, og starter nu med at træne lige så stille og roligt.

– Daniel Stenderup brækkede som bekendt armen i pokalkampen mod FC Nordsjælland, så ham har vi også måtte sende på juleferie. Men han er nok også klar når vi starter op igen 9. januar 2021, slutter Peter Lassen.

Hvidovres tre sidste kampe er mod Skive, Vejle (i pokalen) og Esbjerg alle på hjemmebane.

ka-ma

menu
menu