En bi kan klare en zebra!

En bi kan klare en zebra!

Avedøre havde masser af chancer i 1. halvleg, men måtte indkassere første nederlag på hjemmebane

FODBOLD: Birkerøds træner Hasse Kuhn fik ret, da han inden kampen mod topholdet Avedøre postulerede: “En bi kan klare en zebra”, med henvisning til de to DS-mandskabers klubtrøjer.

- Og bistikket gjorde ondt på zebraen i folden lørdag eftermiddag, konstaterede Avedøre IFs sportchef Per Myhrmann.

- Det var ikke alene det første mål der blev scoret mod os på hjemmebane, det var også det første nederlag her.

Slutfacit blev 1-3, efter 1-1 ved pausen.

En god start, men...

At fodbold er et spil, hvor det ikke nødvendigvis er retfærdigheden, der sejrer, - ja, det ved de fleste. Og for Avedøres tophold må det erkendes, at man i visse af de tidligere kampe, har mødt hold der har været dominerende og haft flest chancer og mest spil; - men alligevel er Avedøre her løbet med sejren til sidst. I denne kamp var det omvendt. Hvis Avedøre havde formået at score på nogle af de chancer, de kom frem til i det første kvarter, var det blevet en helt anden kamp. Da der var spillet seks minutter havde Martin Nordentoft et flot skud efter gennembrud, Bjørn Jensen havde flugtet på stolpen og Mikkel Bang sendte en stor chance fra tæt hold over mål.

Birkerøds første angreb kom efter et kvarter, hvor en bold blev sendt ned gennem midten, og så stod det 0-1. Det ændrede Mikkel Verlis på to minutter senere med et skud, der tog stolpen og gik i mål. Avedøre spillede flot fodbold resten af halvlegen, dog uden at kunne score.

2. halvleg startede med, at Bang fik sparket over mål. Mikkel Verlis var lige ved at komme igennem, men skuddet var for blødt. Lidt senere ramte Verlis bolden rigtigt, men denne gang desværre lige på målmanden. Nu måtte der snart komme en scoring, lød det fra hovedparten af de 126 tilskuere..

Træner Peter Juul sendte Kim Gurskov og Sebastian Tan på banen. Hjemmebanepublikummet regnede med, at så kom målene. Det skete også, men desværre i den forkerte ende, set med avedøreøjne. Et hurtigt modangreb endte med en flad aflevering forbi strittende Avedøreben. Bolden endte ved fjerneste stolpe, hvorfra Birkerød let kunne bringe sig foran. Peter Juul satsede så og sendte så Niklas Myhrmann i front og spillede med kun tre mand bagerst. Det har tidligere vendt en kamp, men det lykkedes ikke denne gang. Igen sendte Birkerød en lang aflevering frem ad banen til en hurtig angriber, som udplacerede Siggaard i målet.

- Zebraen kommer sig hurtigt over bistikket, - forhåbentlig allerede i næste turneringskamp ude mod BSF på lørdag den 20. oktober kl. 12.00, slutter sportschef Myhrmann.

menu
menu