En bragende succes

En bragende succes

Foredrag og sangeftermiddag i Risbjerg kirke på tirsdag den 15. november

“En bragende succes” - sådan anmeldte Bertel Haarder en udgave af Højskolesangbogen. Det må siges at være rigtigt. Højskolesangbogen er en af de mest solgte bøger i Danmark. Højskolesangbogen har altid spillet en væsentlig rolle i den danske sangtradition. Den har formået at fastholde sin position, fordi den har ændret sig i takt med samfundsudviklingen fra landbrugssamfund over industrisamfundet til vor tids senmoderne samfund. Den er udkommet i 18 udgaver og har samlet solgt næsten 900.000 eksemplarer. Og det er med god grund at mange danskere køber en Højskolesangbog - her ligger der en stor del af den danske sangskat gemt, lige fra Carl Nielsen til Kim Larsen.

Risbjerg Kirke får på tirsdag den 13. november besøg af Erik Lindsø, der under overskriften “Så syng da Danmark - og syng dig glad” vil holde fortælle- og sangeftermiddag i kirken.

Erik Lindsø er netop blevet indstillet til en Højskolepris for sin fortælleevne. Prisen er endnu ikke uddelt, men Erik Lindsø er nomineret til at modtage Den Højskolepædagogiske pris 2018 fordi: “han mestrer en afgørende disciplin i højskolepædagogikken: fortællingen. Han fortæller personligt, levende, humoristisk og samtidig med alvor og relevans. Han rammer alle målgrupper og er til stor inspiration for alle højskolelærere.” Sådan skrives der i indstillingen til prisen.

Erik Lindsø har holdt mere end 3000 foredrag.

- Livet er en gave, og en gave pakker man ud, siger Erik Lindsø.

- Med den muntre alvor giver jeg en tolkning af tilværelsen og meningen med livet. Mine foredrag er pakket ind i gode historier og snøret til med humorens bid. Latter og læring hænger sammen. Ligesom forandring og fornøjelse, kreativitet og kommunikation, humor og livsmod...

Risbjerg Kirke byder altså på en sangbog, der er en bragende succes og en fortæller, der er en stor inspiration - det kan umuligt blive andet end en fantastisk eftermiddag i Risbjerg Kirke den 13. november kl. 14 til 16.

Efter foredraget er der kaffe og lagkage for 20,- kroner.

menu
menu