En erfaren leder kommer til Hvidovre

En erfaren leder kommer til Hvidovre

61-årige Susanne Pedersen er netop tiltrådt som ledende bioanalytiker i Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Hvidovre Hospital. Hun tager turen fra Herlev til Hvidovre med mange års ledelse i bagagen

Susanne Pedersen kommer med massiv ledelseserfaring fra Herlev og Gentofte Hospital, hvor hun siden 1997 har været ledende overbioanalytiker, så det er en leder med stor ballast, der nu sætter sig i stolen som ledende bioanalytiker i Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Hvidovre Hospital. Klinisk Mikrobiologisk Afdeling tager sig blandt andet af at diagnosticere infektionssygdomme og at sikre hygiejnen på hospitalet.

I Herlev har hun været med til at afslutte et nybyggeri, hvor afdelingen er flyttet ind i nye lokaler, hun har været med til at gennemføre en stor automatisering af blandt andet det bakteriologiske laboratorium, og hun haft en stor aktie i fusioneringen med Klinisk Mikrobiologisk Afdeling i Hillerød.

Efter de projekter var det den helt rigtige timing, da den ledige stilling på Amager og Hvidovre kort efter blev slået op og Susanne Pedersen kunne søge til Hvidovre, hvor hun tidligere har tilbragt fem år i det, hun kalder “den gode Hvidovre-ånd”.

Med de mange år på Herlev og Gentofte Hospital har Susanne Pedersen er rigtigt godt kendskab til andre lignende afdelinger i regionen og et stort netværk. Og det har hun tænkt sig at bruge til blandt andet at bygge et tæt samarbejde op med afdelingen i Herlev.

Ud over det organisatoriske og ledelsesmæssige fokus har Susanne Pedersen også et skarpt øje rettet mod forskning, som en væsentlig del af det klinisk mikrobiologiske område.

De faglige udfordringer har tilsammen vejet godt i vægtskålen, men når det nu skulle være, så skader det ikke, at hun nu har sagt farvel til den daglige biltur og i stedet tager vejen til og fra arbejde på cykel via Kalvebod Fælled fra sit hjem i Kastrup.

menu
menu