En flot dart-præstation

En flot dart-præstation

Dartspiller fra DK26 Hvidovre vandt Danmark største stævne

DART: Danmarks største dartstævne Samsø Open med næsten 450 deltagere, fik en Hvidovreborger som vinder i damerækken. DK26 Hvidovres kvindelige dartspiller Vibeke Solvik strøg til tops efter en meget velspillet finale, hvor den danske landsholdspiller Henriette Honore var modstander. Vibeke Solviks vej til finale var ikke uproblematisk, idet klubkammeraten Marianne Munksø i semifinalen, som forventet, var en hård modstander.

De kvindelige dartspillere fra Hvidovre kom også i medaljerækken i damedoublen, hvor Marlene Nielsen og Marianne Munksø hentede en flot 3. plads.

Hos herrerne var det glædeligt at klubbens unge spiller Jesper Neumann havde en forrygende dag, med særdeles godt spil. Og det blev til en 3. plads i herrernes fornemste række for elitespillere. I herredoublen tjekkede Brian Løkken og Bendt Obling Nielsen ind i stævnet med en 3. plads. Så lettelsen var stor hos herrerne i DK26 Hvidovre over ikke endnu engang skulle stå tilbage for kvindernes flotte placeringer.

Anick Sonnichsen deltog i hendes sidste stævne som junior, og forlod juniortilværelsen med en tydelig understregning af hendes dominans igennem det sidste år. Det blev til en 1. plads i pigesingle, en 1. plads i mixdouble, og sammen med en anden pigejunior, blev det til en 5. plads doubleturneringen, hvor de spillede mod drengene.

Hvis du har lyst til at prøve kunsten at kaste pile, så har Dartklubben DK26 Hvidovre åbent hver mandag og torsdag fra kl. 18.30 til 22.00, Hvidovrevej 438, 3 sal.

menu
menu