En flot opvisning

En flot opvisning

- men også en følelsesladet dag for Mette Hamm, da ”Studio Jazz & Motion” sæsonsluttede i Brøndbyhallen

Der var stor tilslutning da “Studio Jazz & Motion” for 4. gang sluttede sæsonen med en opvisning i Brøndbyhallen. Mere end 1.000 tilskuere kunne nyde de mange sprælske deltagere med et aldersspænd fra 3 og op til den ældste på 84 år. I alt var 450 deltagere på gulvet, hvor ca. 100 var i aldersgruppen 3 til 5 år.

Instituttets leder Mette Hamm kunne ved samme lejlighed fejre 10 års jubilæum, men det blev der nu ikke gjort så meget ud af, dels fordi danseskolen næste år bliver 70 år, og dels fordi der for Mette også var tale om en følelsesladet og personlig opvisning, hvor hun flere gange hyldede sin nyligt afdøde far Jess Jørn Hamm.

Mette Hamm er tredie generation på danseskolen i Hvidovregade, da blev etableret af hendes morforældre Elin og Erik Nielsen, og derefter med anden generation Anne-Grete Hamm og Jess Jørn Hamm, hvorefter Mette tog over.

- Ved opvisningen havde vi også fornøjelsen, at kunne fejre tre elever der holdt 50 års jubilæum på skolen, og 14 elever der har fulgt mig i alle de 10 år jeg har haft danseskolen, oplyste Mette Hamm, efter den veloverståede dag i Brøndbyhallen.

Studio Jazz & Motion danseopvisning lørdag den 26. maj 2018 i Brøndbyhallen - det var Mette Hamm´s 10 års jubilæum

Studio Jazz & Motion danseopvisning lørdag den 26. maj 2018 i Brøndbyhallen - det var Mette Hamm´s 10 års jubilæum

n

n

menu
menu