en forrygende Hollywood-fest”

en forrygende Hollywood-fest”

LENE om "Hollywood” i Avedøre Kirke, fredag d. 7. februar

Mange tak for en fuldstændig vidunderlig og fantastisk aften!

Jeg var blevet inviteret af min kæreste og vi var der med nogle venner. Vi kommer i øvrigt en del i kirken, til forskellige arrangementer, som alle er meget hyggelige.

Denne aften ankommer vi, selvfølgelig i vores fineste skrud, da der er lagt op til ”et Hollywood Event”

Det første vi møder udenfor, er den røde løber og personlig velkomst. Indenfor bliver vi mødt af en fotograf der guider os over til en anden rød løber, hvor omgivelserne er stjernebesat og der bliver vi selvfølgelig fotograferet.

Vi er nogle af de første og løbende ankommer der flere gæster, kvinde efter kvinde i det flotteste skrud og pyntet med hatte, flot hår, smukke smykker og boaer. Den ene mand ankommer efter den anden, ligeledes meget handsome og galante, og alle bliver foreviget.

Vi bliver informeret af partyplanners om aftenens forløb og som planter forventeninger i os, med elegant ynde, så man næsten bliver fortryllet til at indfrie opgaven om, at netværke med hinanden for at man så måske kunne opnå at blive belønnet med eventuelt en ”Oskar”

Vi skulle mingle, indsmigre os hos hinanden og hvis vi tilfældigt minglede med e'n på forhånd hyret af arrangørerne, blev vi belønnet med den erkendtlighed og den der fik flest erkendtligheder ville så, måske få, en meget eftertragtet oskar.

Endelig efter en spændt tid i foyeren, blev vi budt ind i kirkerummet, det flotteste rum og der var meget lækre kanapeer og dejlig velkomstdrink.

Det var der vi skulle mingle og nappe en kanape, dvs der var 6 slags. Vi gik med glas, kanapeer og skulle hilse på og mingle, det var virkelig svært. Kanapeerne smagte så dejligt, at jeg blev ved bordet og hilste kun på dem der kom forbi. Da jeg endelige var forsynet godt og var sikker på jeg havde smagt det meste, henvendte jeg mig til kirkens kulturmedarbejder, som også var en af partyplannerne, for at indynde mig en erkendtlighed til en evt oskar. Jeg fik slet ikke nogen erkendtlighed, selvom jeg roste arrangementet og det flot pyntede festlokale, som nu også indbefattede menighedsalen, hvor der var dækket de flotteste borde og der var filmplakater på væggene og opstillet et flot scene med ”Oskarer”, der var spotlights af stjerner over det hele og der var store og små guld og sølv stjerner på vægge og alle vegne. Hvis ikke min kæreste, som var blevet hyret i skjul til at uddele erkendtligheder, havde listet tre små hjerter i min hånd, havde jeg ikke haft en eneste.

Under middagen, som selvfølgelig var i bedste hollywood stil, smuk og meget lækker, bliver vi underholdt af kirkens organist på klaver og forsangeren fra det band der skulle spille senere, skulle synge. Det var sange fra den første tid i hollywood, Frank Sinatra osv. Man blev helt hensat til de gamle film, som så senere blev tema for en sjov quiz, hvor vinderbordet blev belønnet med de ”pureste”guldbarrer.

Under middagen blev der så uddelt de berømte statuetter, det foregik med den højeste spænding , hvor alle gæsteren lavede trommesoloer på bordet, så glas og bestik raslede. Der var blevet forvarslet at man evt ku føle skuffelse over ikke at modtage en ”Oskar” (Barbidukker,stående på et engangsglas forgyldt), den skuffelse var overhovedet ikke at spore, tværtimod var der jubel og store klapsalver, når en fik en velfortjent ros for sit frivillige arbejde i årets løb i kirkens regi.

Da den lækre mad var indtaget med dejlige drikke og i hyggelig stemning, blev der adviseret endnu en overraskelse.

Præster og kirkemedarbejdere stillede op på række til kaberet dans, og de dansede så fornøjeligt i takt. (Jeg kunne se, at der i smug blev peget i retninger, hvilken vej man skulle danse). Det viste sig at personalet havde modtaget lidt undervisning i ugens løb op til festen. Det var virkelig en flot optræden og dejligt at se kirkepersonalet fornøje os og sig.

Senere blev der danset, og jeg mener danset, der var pardans, og fællesdans, der blev danset af kvinder, to og to og flere kvinder sammen og alle var på gulvet, som jo så næsten var for lille, alle sang med og dansede på livet løs.

Da festen sluttede (alt for tidligt, synes nogle), blev der på behørig vis, af partyplannerne sagt tak for en dejlig aften og for festlig deltagelse, som udløste et meget stor bifald fra alle festdeltagerne, sikke en aften.

Aftenen var så flot arrangeret og udført, det var virkelig en stor glæde og fornøjelse at deltage.

Tak igen for en meget vidunderlig og fuldstændig fantastisk fest og aften i kirken

Kærlig hilsen

Lene

menu
menu