En gammel kending tilknyttes HIF-fodbold

En gammel kending
tilknyttes HIF-fodbold

Thomas Slosarich bliver klubkonsulent i fodboldafdelingen

FODBOLD: Hvidovre IF har valgt at tilknytte Thomas Slosarich som klubkonsulent. Formålet er at styrke udviklingen af såvel spillere og trænere på tværs af hele klubben. Behovet og mulighederne er mange; coaching/udvikling spillere og trænere, trænerkurser, træningslejre og -camps osv. Tilknytningen skal ses i lyset af ønsket om en styrkelse af det samlede udviklingsmiljø.

- Jeg synes, det er en rigtig spændende opgave og et meget vigtigt område at sætte fokus på. Kravene til bedre og mere inspirerende udviklingsmiljøer stiger hele tiden; fra både spillere og trænere, men også DBU, siger Thomas Slosarich.

- Dette tiltag ser jeg have fokus på hele klubben og ikke kun visse segmenter. Det synes jeg, er rigtig vigtigt og det passer super godt ind i Hvidovres mantra: ”Ingen elite uden bredde og ingen bredde uden elite” samt ”Together we Succeed”. Det glæder jeg mig meget til at kunne bidrage til, bemærker HIF’s nye klubkonsulent.

- Derudover synes jeg da det er rigtig sjovt, at kunne vende tilbage til HIF, - som jo er min barndomsklub og klubben, hvor jeg trænede mit allerførste hold ... udviklingen”.

Thomas Slosarich har i mere end 10 år arbejdet som talenttræner hos DBU. Herudover har han været talentchef i FC Roskilde, træner i Avedøre og p.t. arbejder han som konsulent for Double Pass, tilknyttet deres USA-projekt. Han er derudover uddannet på højeste trænerniveau; UEFA Pro-licens.

Som spiller var han i HIF fra han var knap 7 år og fik syv U19-landskampe, debuterede på Hvidovres divisionshold, hvor han opnåede 12 kampe i 80’erne, hvorefter han sluttede med en periode i KB.

menu
menu