En god sag at kæmpe!

En god sag at kæmpe!

Hvis du er ældre borger i Hvidovre kommune, er pårørende eller en ven til en ældre borger

Vi var mange der demonstrerede foran rådhuset i tirsdags den 28. maj kl. 17, og efterfølgende tilhører til kommunalbestyrelsesmødet kl. 18.

Der må og skal ske en ændring i den kommunale forvaltning af Hvidovre på ældreområdet...

De partier vi ældre stemmer på fordi de står for de sociale værdier, har i Hvidovre i årevis haft et andet fokus end det de går på valg på.

At Hvidovre kommune fremover kun tillader en enkelt privat leverandør af hjemmepleje som alternativ til den, for mig utilfredsstillende service de selv leverede, er utilstedeligt. Jeg kommer i en situation hvor jeg IKKE har frit valg. Grundlaget hvorpå de øvrige eksisterende udbydere/leverandører er blevet frataget mulighed for godkendelse, er ovenikøbet mistænksomt og selvmodsigende.

De nuværende private leverandører har af Hvidovre kommune ikke haft lov til at udføre rehabilitering, hvilket nu ligger som grundlag for at de på forhånd er udelukket fra at være med i udbuddet!?

Konsekvens: En lokal Hvidovre virksomhed lukker og cirka 40 ansatte bliver arbejdsløse. Mange ældre mister endnu en gang deres trygge hjemmehjælpskontakt.

Kommunens håndtering resulterer i en konkurrenceforvridning, og følger de overhovedet udbudsreglerne?

Kommunens ledelse minder i mange borgers øjne mest af alt om magtmisbrug. En borgmester bør have alle borgernes - alle borgernes - interesser for øje... Det er mange år siden det har været tilfældet i Hvidovre.

Marie

menu
menu