En hjælpende hånd

En hjælpende hånd

Corona-virussen har haft stor betydning for vores dagligdag, og det er skræmmende at se, hvad det kan komme til at betyde på længere sigt. Heldigvis er vi også i Hvidovre gode til at hjælpe hinanden, så vi sammen kommer lidt lettere igennem det hele, f.eks. har mange været opmærksomme på at hjælpe de ældre og på at bakke op om de lokale virksomheder, og det synes jeg er rigtig dejligt.

Desværre har flere allerede mistet deres arbejde eller indtægt, og rundt omkring er rigtig mange familier blevet udfordret af at skulle passe både arbejde og børn på samme tid. Samtidig betyder det for nogle familier også ekstra udgifter til mad og bleer, når hele familien er samlet døgnet rundt, og for dem der har mindst, har det stor betydning.

SF vil derfor foreslå, at forældre med mindst 25% friplads i dagtilbud får tilbudt bleer og enten gavekort eller pengene tilbage for udgiften til børnenes madordning i den tid hvor dagtilbuddene er lukket ned. Kommunen sparer for tiden penge på netop de to områder, som til gengæld er en ekstra udgift i hjemmene, og de ramte familier har brug for en hjælpende hånd.

Vi er sammen om Hvidovre, så vi må holde sammen - lige nu skal det så bare være på god afstand af hinanden.

Marie-Louise Jørgensen,

SF

menu
menu