EN HYGGELIG OG IKKE FOR STRØMLINET HAVN...

EN HYGGELIG OG IKKE FOR STRØMLINET HAVN...

Hvidovre Havn er ikke et Klondyke, men vi ser gerne nogle forbedringer, skriver sejlklubbens formand:

Nu har der i de seneste numre af Hvidovre Avis været skrevet meget om Hvidovre Havn.

Set ud fra de artikler kan man få fornemmelsen af, at havnen nærmest er et Klondyke, der er ved at falde sammen og i øvrigt ligner noget der ikke bør ses.

Helt så galt er det ikke, selv om konservative gerne vil have det til at se sådan ud. Der er faktisk utroligt hyggeligt i vores havn og hvad jeg vil beskrive som et rigtigt fint havnemiljø. Selvfølgelig er der ting der trænger til en kærlig hånd og nogen ting som nok trænger til lidt mere end det, ikke mindst illustreret ved skredet på nordmolen. Den er dog allerede repareret efter en meget fin indsats fra kommunens side.

Vi, i havnen, ser da meget gerne nogle forbedringer, men det skulle nødigt gå ud over det hyggelige miljø der er i havnen, hvilket meget nemt kan ske, hvis det hele bliver alt for strømlinet.

Som tidligere nævnt er der skrevet meget om havnen i den sidste tid og det kan måske være lidt svært at forholde sig til som borger, der ikke har sin daglige gang på havnen.

Kom til ”Havnens Dag”

Vi vil imidlertid gerne præsentere havnen fra sin bedste side og derfor opfordrer vi Hvidovres borgere til at besøge havnen lørdag den 25. maj hvor der afholdes “Havnens dag/Vild med Vand”.

Lad os kalde det hvad det er: Åbent Hus på havnen. Alle havnens klubber (Sejlklubben, Roklubben, Kajakklubben, Jagtklubben, Fiskeklubben, Vinterbaderne, Færingerne og Søspejderne) er repræsenteret denne dag med klubrelaterede aktiviteter og selvfølgelig er der også tænkt på børnene med hoppeborg osv.

Der vil være mulighed for at forsøge sig med sejlads i forskellige sejlbåde, besøge turbåde, forsøge sig med SUP-board, måske kajak og roning, smage på ny røget fisk, smag på Hvidovre osv. Samtidig vil der også være levende musik (et detaljeret program vil blive annonceret senere).

Vi håber at så mange som muligt vil benytte lejligheden til at besøge os denne dag og vi regner selvfølgelig med at vejret vil være med os.

Med venlig hilsen

Kurt Jakobsen, formand Hvidovre Sejlklub Suset

menu
menu