En ildsjæl og sportmand er gået bort

En ildsjæl og sportmand
er gået bort

Ole Bendix og Uffe Schønnemann skriver mindeord om deres ven gennem godt 50 år – Frank Duelund:

Frank døde den 27. oktober, kun 71 år gammel.

Hans død kom så brat for os alle, ikke mindst hans kone Linda og familien. Vi vidste alle at Frank havde problemer med hjertet, men det afholdt ham ikke for at gå lange ture i skovene ved Kongsted, hvor han og Linda boede i deres pragtfulde moderniserede landejendom.

Nyligt holdt vi her en dejlig musikfest med vores 60’er hold, som vi har haft i cirka 10 år til alles fornøjelse. Frank var ”på” og ikke til at skyde igennem - en dejlig dag, hvor også Linda's fortryllende sang som sædvanlig satte sit præg.

60'er holdet består af ca 10 piger og drenge, alle med dybe rødder i Hvidovre, både musisk og som venner.

For blot et par år siden kørte ”den gamle sportsmand” på cykel til Gibraltar, mens Linda red på heste og holdt ferie på Island. Året efter cyklede han til Bratislava. Det var imponerende.

Frank spillede og turnerede gennem mange år med Linda og en gruppe af Ida & Bent From's familie og venner – med viser og historier af Ida & Bent From.

Frank blev, i en ung alder, udlært kommis hos Købmand Hansen på Sognegaards Allé. Læste så til merkonom – Frank havde sans for økonomi og handel, og kom senere ind i en stor entreprenørvirksomhed som både direktør og medejer.

Så der var fuld fart på i mange mange år. For ca 10 år siden afhændede han hele molevitten, – et godt tidspunkt kan man vist godt sige.

Den gamle Hvidovredreng var minded for sport og var aktiv i Hvidovre Bokseklub i flere år som helt ung. Mange husker ham også som en råstærk og hurtigt fodboldspiller i HIF, hvor han nåede helt op på divisionsholdet, hvor han debuterede i 1974 mod Frem, og spillede adskillige kampe på førsteholdet – som dengang var blandt de dominerende i Danmark.

Sideløbende spillede han guitar med undertegnede Ole og Uffe i flere bands. Vi gav den virkelig gas på Risbjerggaard, Hvidovre havn og andre steder. Kort sagt vi havde det sjovt. Det har vi sandelig også haft de seneste 10 år med fester og musik.

Vores tanker går til Linda og familien.

Vi kan ikke li' at sige farvel Frank, – vi siger på gensyn og Bon Voyage.

Tak for alt.

Kærligst

Uffe og Ole

menu
menu