En lokal ildsjæl!

En lokal ildsjæl!

En kendt og meget aktiv Hvidovreborger, Lise-Lotte Dørge, Avedøregårdsvej, - blandt venner kaldet “Lotte” - runder de 70 år Pinsedag, på søndag den 9. juni.

I mange år har Lise-Lotte, ud over 25 år som kontorpersonale på Danske handelsrejsende plejehjem og siden Dybenkærshave været en ildsjæl i Hvidovres foreningsliv, hvor hendes hjælpsomhed, rummelighed og kreativitet, sat sine tydelige aftryk på adskille foreninger FIH, HIF og i særdeleshed i Kræftens bekæmpelse, igennem 10 års formandskab.

Hun er tillige et kendt ansigt inden for idrætten. I en lang årrække har hun ydet en stor indsats for fodboldungdommen i HIF, hvor ægtefællen Jan også er leder. Hun har bl.a. været med i støtteforeningens bestyrelse, har i en periode været kasserer i fodboldafdelingen, samt deltaget i arbejdet for “HIF’s Gamle Kæmper”.

Lise-Lotte nyder ikke kun stor anerkendelse i hendes arbejde med at fremme kampen imod kræft og for ældres vilkår i Ældresagen. Hun er også højt elsket og værdsat af familien, som hun har med sin mand, Jan, igennem snart 50 år. Lise-Lottes kærlige, åbne og kreative væsen nyder både børn, børnebørn og svigerbørn godt af i hverdagen, på ferier og når der blot skal hygges.

Lise-Lotte Dørge og Inge Larsen

Lise-Lotte Dørge og Inge Larsen

menu
menu