En musikalsk rejse med kulør

En musikalsk rejse med kulør

Koncert med gruppen ”Sammensurium”

Hvidovre Kulturråd inviterer med på en musikalsk rejse fra øst til vest, sunget og spillet af gruppen “Sammensurium”. De spiller i Kometen på lørdag den 9. februar 2019 kl. 19.00 til 21.30.

Sammensurium, som består af fire medlemmer, tilbyder en musikalsk rejse fra Grækenland over Balkanlandene til Rusland, Ungarn, Polen og videre til Italien, Irland, USA og Sydamerika med accordeon, kontrabas, violin og klange af balalajka, bouzouki og panfløjte.

Gruppen blander velkendte numre som Kalinka, Those were the days, Whiskey in the jar, Gracias a la vida, Guantanamera og Theodorakis udødelige sange med eksotiske numre fra “de varme lande”. Alt sammen sunget på originalsprogene: russisk, polsk, rumænsk, spansk, Italiensk og flere.

Nogle numre er lytte numre, mens andre numre opfordrer til dans. Kort sagt et sammensurium af velklingende og munter musik fra øst og vest. Gruppen har tidligere spillet til arrangementer på både Christiania og til fest for dronningen.

Dørene åbner en time før koncertstart. Billetten koster 95,- plus gebyr. Billetten er inklusiv ost- og pølsebord. Man kan læse mere om begivenheden og købe sin billet på Hvidovre Kulturråds facebookside.

menu
menu