En ny afdeling på internationalt niveau

En ny afdeling på
internationalt niveau

En ny Hjertemedicinsk Afdeling har set dagens lys på Hvidovre Hospital, og ny ledende overlæge Magnus T. Jensen skal sammen med ny ledende oversygeplejerske Jette Beck Mieritz stå for ledelsen af afdelingen. De er begge trådt til den 1. februar.

41-årige Magnus T. Jensen kommer med international erfaring i de hjertesygdomme, som berører allerflest danskere, og 53-årige Jette Beck Mieritz har i en årrække haft ledende stillinger på hjerteafdelinger, senest som konstitueret ledende oversygeplejerske i Medicinsk Enhed på Amager og Hvidovre Hospital. Medicinsk Enhed er nu delt i Hjertemedicinsk Afdeling og Lungemedicinsk og Endokrinologisk Afdeling. Hjertemedicinsk Afdeling dækker både matriklen i Hvidovre og på Amager.

Det nye lederteam skal nu bygge den nye afdeling op. Magnus T. Jensen medbringer et internationalt udsyn og en klar vision for den nye hjerteafdeling, som skal” levere diagnostik, behandling og forskning inden for hjerteområdet på højt internationalt niveau og samtidig være den lokale hjerteafdeling for de københavnske borgere.”

Jette Beck Mieritz har stor erfaring i at bygge nye afdelinger op både hvad angår gode forløb for patienterne, stærk faglighed og kollegialt fællesskab. Inden hun kom til Hvidovre fra Amager Hospital havde Jette Beck Mieritz som afdelingssygeplejerske fx været med til at fusionere to hjerteafdelinger på Amager – og det var også den indledende opgave, da hun kom til Hvidovre i 2013.

menu
menu