En ny Avedøre-sejr

En ny Avedøre-sejr

2-0 mod Birkerød, og DS-turneringsstart på lørdag

FODBOLD: Avedøres DS-mandskab vandt også den sidste træningskamp inden turneringen går i gang i denne uge. Det blev 2-0 over Birkerød.

Avedøre var spilstyrende og havde klart flest chancer gennem hele kampen. I 1. halvleg havde Birkerød kun et enkelt farligt skud på mål, Lucas Thers viftede bolden over mål. Inden da havde Niklas Myhrmann sendt et hovedstød over mål, og Nicklas Antonsen havde afprøvet Birkerødkeeperen, uden han kunne overliste ham. Det blev i stedet Mathias ”Mini” Johansson, der efter et kvarters spil scorede fladt i det lange hjørne til Avedøre-føring. Et par minutter efter kom måske det bedste angreb, hvor bolden blev sluppet hurtigt og endte i højre side af feltet, hvor den fra USA hjemvendte Mads Eslund godt kunne have scoret for Avedøre. Inden pausen var både ”Mini” og Marc Rosenmejer tæt på. Føringen var for lille i forhold til spil og chancer.

De største chancer kom i det første kvarter efter pausen, hvor Rosenmejer headede ved siden af mål i totalt fri position, og Mikkel Schmelling ikke fik ram på bolden foran frit mål. Baboucarr Baldeh var også alene med målmanden, og Rosenmejer fik endnu en stor chance, spillet fri af Anders Vibe Kjøller, men skød ved siden af. Det blev i stedet forsvarsspilleren Jonathan Villadsen, der lukkede med et hovedstødsmål til 2-0 i tillægstiden.

Den næste kamp er en LP-kamp tirsdag den 11. august ude mod KFUM Roskilde på Lillevang Idrætscenter. DS-turneringen starter på lørdag den 15. august med en hjemmekamp i Zebrafolden - Avedøre Stadion - kl. 12.00.

menu
menu