En pligt-sejr i Aalborg

En pligt-sejr i Aalborg

Hvidovre nu på andenpladsen foran Benløse

FLOORBALL: Hvidovre Attack har spillet sig videre til mellemspillet i herrernes liga, hvor den første opgave var en udekamp mod Aalborg, der på papiret var en overkommelig opgave.

Hvidovre kom også planmæssigt fra start, da Marko Krogsgaard scorede årtiets første mål for Attack, hvor han udnyttede et oplæg fra Jannick Trolle og gjorde det til 1-0. Anden periode sluttede også med Hvidovre i front efter en scoring fra hvert hold, - Kenneth Danielsen stod for Hvidovres mål.

Tredje periode startede med en hurtig Aalborg-udligning efter bare halvandet minut, men Hvidovre fik hurtigt taget brodden af hjemmeholdet, da den spillende træner Claus Nisbeth gik forrest og bragte sit mandskab på 3-2.

Kort før tid satte Hvidovre så tingene på plads med to hurtige scoringer, først var det træneren der igen var på spil, inden anfører Emil Odfeldt lukkede kampen med sin scoring til 5-2, begge mål blev assisteret af Kenneth Danielsen.

Dermed kravler Hvidovre op på en 2. plads foran Benløse, der også er Attacks næste modstander, når de to hold tørner sammen på onsdag den 15. januar kl. 20.00 i Avedøre Idrætscenter.

menu
menu