En rigtig god 1 halvleg, men nederlag i Lyngby

En rigtig god 1 halvleg, men nederlag i Lyngby

Ind imellem gode HIF-takter, trods 3-1 nederlag

FODBOLD: Årets anden træningskamp for Hvidovres divisionshold blev afviklet på en kold og vindblæst kunstbane i Lyngby tirsdag aften, hvor man fik en 1. halvleg, hvor HIF spillede lige op med Superligaens nummer 8.

HIF startede lidt anderledes i en 4-4-2 med en diamant på midten. Filip Djukic på mål, forsvaret bestod af Andreas Moos, Mike Mortensen, Matti Olsen og Magnus Fredslund, på midten spillede Christopher Østberg, Andreas Milner og Oscar Buch, Mikkel Nøhr lå i en fri rolle bag angriberne Marcus Lindberg og Aleksander Lazarevic.

 Hjemmeholdet Lyngby kom bedst fra start, da Frederik Gytkjær fik en stor mulighed efter få minutter. Han og angrebsmakkeren Emil Nielsen var i starten en stor mundfuld for HIFs defensiv der flere gange blev efterladt i "en-mod-en" situationer, og især Matti Olsen måtte ud i flere brandslukningsaktioner for at forhindre Lyngbyscoringer.

 Men efterhånden fik HIF dog spillet sig ind i opgøret, hvor man fik lagt et højt pres på Lyngby der også stod højt på banen. Det gav flere muligheder i omstillingsspillet, hvor især Mikkel Nøhr og Oscar Buch viste gode takter. De defensive tæsk blev uddelt af anfører Christopher Østberg, Aleksander Lazarevic og Andreas Milner der gjorde ondt på Lyngby. Helt fremme fik Marcus Lindberg vist at han så småt er ved at være tilbage på det niveau, man så fra ham i efteråret. Han kom til flere afslutninger der lige så godt kunne have givet mål.

Første halvleg lignede til forveksling de kampe de to klubber spillede i sidste sæson, hvor HIF spilmæssigt var bedst, men Lyngby lavede målene. I halvlegens sidste minutter lavede HIF dumme boldtab på midten, og et af den udnyttede Frederik Gytkjær kynisk og gav Lyngby en pauseføring med 1-0.

Mange udskiftningerI pausen blev der igen fortaget flere udskiftninger på begge hold. Hos HIF var det kun Djukic i målet, Fredslund og Matti Olsen der blev på banen. HIF forsvaret bestod nu af Rasmus Louie, Lasse Brandt Hansen, Matti Olsen og Magnus Fredslund på midten startede Christopher Østberg (blev erstattet af Brandt efter et kvarter) Adil Guendour og Nicolaj Agger, og helt fremme lå Morten Nielsen, Kim Aabech og Andrija Rajovic.

Udover de mange udskiftninger, så det også ud til at HIF havde ændret system og spillede 4-3-3 med tre faste angriber. Den taktik gav Lyngby meget mere plads på midten til at spille bolden rundt og HIF havde derfor problemer med at lægge et pres. Man var tydeligt overmatchet på midten mod noget der lignede Lyngbys A-kæde.

Men trods spilovertaget holdt HIF hjemmeholdet fra store chancer, indtil Magnus Fredslund, efter en times spil, ikke fik afvist bolden godt nok og HIF blev fanget i ubalance og så kunne Patrick da Silva fordoble Lyngby-føringen. Med ti minutter igen blev det også 3-0, da Andre Riel udnyttede et straffespark, begået af Aleksander Lazarevic, der var kommet ind i midterforsvaret.

HIF havde et par gode muligheder i slutningen af kampen, hvor Morten Nielsen godt kunne have scoret. I overtiden kom så endelig reduceringen, efter flot spil, hvor Andrija Rajovic sendte en rigtig god aflevering ind til en fremstormende Nicolaj Agger, der firsttimede bolden i nettet til 3-1.    ka-ma

menu
menu