En skidt dag på kontoret!

En skidt dag på kontoret!

Nyt HIF-nederlag på hjemmebane, efter meget svag indsats

FODBOLD: Den ene uge blev det til sejr over Viborg der lå nummer 1, og så i denne uge blev det til nederlag mod FC Roskilde der lå på sidstepladsen. Det er ikke til at blive klog på den 1. division HIF kæmper for livet i disse måneder. En flot sejr over Viborg blev afløst en utrolig svag indsats mod Roskilde, der fik en god start efter bare seks minutter, da den tidligere HIF-anfører Stefan Hansen headede bolden i mål til 1-0. Det skete efter et hjørnespark, hvor to Roskilde-angribere simpelthen obstruerede HIF-keeperen, så Stefan havde let ved at heade bolden i nettet.

Bagud 0-1 udviklede kampen sig på gæsterne præmisser, der fik lukket ned for HIF’s offensiv, der var præget af mange personlige fejl. Personlige fejl kom også til at koste, da backen Emil Vatani gik helt fejl af en lang bold, hvilket gav Emil Nielsen en friløber, så han havde let ved at sørge for en 2-0 føring.

Brændt straffe - igen!

Kort efter fik Hvidovre så muligheden for at komme tilbage i kampen, da man fik tildelt et straffespark, som Kim Aabech skulle tage sig af. Men desværre svigtede hans ellers stærke sparketeknik. Bolden tog indersiden af stolpen og gik i spil igen. Det var så anden gang i dette forår, at HIF misbruger et straffespark på hjemmebane, og det er der nok ikke råd til, hvis man skal blive i 1. division?

Ud over straffesparket, havde HIF vel kun én eneste reel målchance i den kamp, nemlig da Aabech, efter godt 20 minutters spil, lagde en perfekt bold ind i det lille felt, hvor midtbanespilleren Nicklas Bjerre Schmidt kom stormende, men hans udmærkede hovedstød, fik Roskildes-keeperen afværget med en refleks.

FC Roskilde havde haft en stærk medvind i første halvleg, og nu var det så HIFs tur til at prøve at udnytte de forhold efter pausen. Det lykkedes desværre ikke at få overtaget. På trods af en del boldbesiddelse fik HIF ikke skabt nogle chancer der var truede FC Roskilde, - faktisk havde de rødblusede ikke et eneste brugbart skud mod mål!.

HIF måtte til kampen undvære en skadet Nicolaj Agger, der ellers har set stærk ud i optakten og de første to kampe, en spiller der også bliver svær at undvære i søndagens kamp mod HB Køge, hvor en stor og stabil midtbanespiller som Lasse Brandt Hansen dog vender tilbage efter karantæne.

ka-ma

menu
menu